Издадено е предписание за временно преустановяване на учебните занятия в

...
Издадено е предписание за временно преустановяване на учебните занятия в
Коментари Харесай

Грипна епидемия и в Русе, и в Разград

Издадено е наставление за краткотрайно прекратяване на образователните занятия в учебните заведения в областите

Все повече стават областите в страната, където е оповестена грипна зараза.

От през днешния ден, 25 януари, РЗИ – Разград афишира грипна зараза на територията на област Разград. Издадено е наставление за краткотрайно прекратяване на образователните занятия в учебните заведения в региона за интервала от 28.01.2019 година до 30.01.2019 година, оповестява Канал 3.

``
реклама

От на следващия ден, 26 януари, РЗИ – Плевен афишира грипна зараза на територията на област Плевен. Учебните занятия в учебните заведения в региона се преустановяват за интервала от 28.01.2019 година до 04.02.2019 година в това число.

От на следващия ден, 26 януари, РЗИ – Русе афишира грипна зараза на територията на област Русе. Учебните занятия в учебните заведения в региона се преустановяват за интервала от 28.01.2019 година до 04.02.2019 година в това число.

До второ разпореждане в трите области се преустановяват детските и женските съвещания, свижданията в лечебните заведения за болнична помощ, плановите интервенции и провеждането на профилактични имунизации.

Във връзка със запазващото се епидемиологично равнище на заболеваемост РЗИ – Пазарджик реши оповестената грипна зараза на територията на област Пазарджик да остане в действие и ваканцията на учениците да се удължи до 29.01.2019 година в това число.

Във връзка със запазващото се епидемиологично равнище на заболеваемост РЗИ – Пловдив продължава въведените противоепидемични ограничения в област Пловдив, в това число прекратяване на образователните занятия до 01.02.2019 година

От на следващия ден, 26 януари, РЗИ – Силистра анулира грипната зараза на територията на област Силистра. Възстановяват се детските и женските съвещания, плановите интервенции и провеждането на профилактични имунизации.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР