Изчезването на 40-годишния ипотечен брокер Уилям Ърл Молдт било обвито

...
Изчезването на 40-годишния ипотечен брокер Уилям Ърл Молдт било обвито
Коментари Харесай

22-годишна мистерия с изчезнал мъж се разплете с дрон и...

Изчезването на 40-годишния ипотечен брокер Уилям Ърл Молдт било обгърнато в тайнственост в продължение на 22 години, тъй като технологиите, употребявани в следствието не били толкоз развити.

Мъжът бил разгласен за липсващ на 8 ноември 1997 година откакто излязъл от нощен клуб към 11 вечерта след запиване. Не бил прочут като огромен пияница и очевидците от бара споделили, че не изглеждал пийнал.

След като си потегля от клуба, автомобилът му Сатурн 1994 година бил открит в езеро в квартал Саусалито в Уелингтън, Флорида, който по това време още се строи. Предполага се, че той по този начин и не се измъква жив от водата.

Къщите, които в този момент се намират към езерото били издигнати след това. Мистерията с изгубването му не била разбулена до този 28 август, когато тялото му било намерено след самодейност на Бари Фей.

Всичко стартира когато някогашната брачна половинка на комшия на Фей следила остарелият си квартал в приложението Гугъл Earth и видяла в езерото нещо, което помислила за автомобил.

Споделила го със екссъпруга и приложила фотоси от екрана на устройството си. Тя попитала " Кажи ми дали ти наподобява на кола ". Отговорът му бил: " Да, наподобява ми ". После той попитал къде са правени фотосите, а отговорът бил, че са от зад неговата къща.

Когато Фей се прибрал огледал езерото зад дома си, само че не забелязал нищо, както и през 14-те месеца, в които живеел там.

Фей извикал комшия с дрон-камера, а фотографията посочила, че има бяла кола, потопена в езерото. Фей неотложно повикал полицията на Палм Бийч.

Когато колата била извадена от управляващите, останките на Молдт били разпознати. Фей помислил,че е остаряла кола, която някой е захвърлил. Изобщо не предполагал, че е мъртво от 22 години тяло.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР