Изчегъртаният бивш директор на болница Пирогов и бъдещ депутат в

...
Изчегъртаният бивш директор на болница Пирогов и бъдещ депутат в
Коментари Харесай

Асен Балтов за дебата между Радев и Герджиков: Професорът го закова по здравната тема

Изчегъртаният някогашен шеф на болница " Пирогов " и предстоящ народен представител в 47-ото Народно заседание проф. Асен Балтов разяснява в профила си във Facebook дебата сред кандидат-президентите Румен Радев и проф. Анастас Герджиков.

" По здравна тематика Професорът го закова!!! ", написа проф. Балтов, а по-късно за държанието на ректора на СУ добави: " Поведенчески е просто светлинни години напред! "

Мнението на проф. Балтов е едно от доста в поддръжка на проф. Герджиков. Редица специалисти към този момент използваха профилите си в обществените мрежи, с цел да разясняват мощното показване на подкрепения от ГЕРБ кандидат-президент и безапелационната му победа над Румен Радев.

Припомняме, че по време на дебата ректорът на СУ упрекна президента и служебните му държавни управления за здравните рецесии и за бездействието по време на летните месеци, когато страната ни е трябвало да се приготви за идната вълна Проф. Герджиков сподели още, че всекидневно се среща с лекари, които изнемогват, като в същото време не им се заплащат спомагателните хонорари. Кандидатът-президентът посече Радев и за метода, по-който е въведен зеленият документ, както и за неналичието на лекарства в лечебните заведения.
свързани новини52810преди 1 часа28903преди 2 часа
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР