Изчакахме окончателните резултати. Имахме изпълнително бюро, на което ги обсъдихме.

...
Изчакахме окончателните резултати. Имахме изпълнително бюро, на което ги обсъдихме.
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Планът за убийство на БСП се провали

Изчакахме окончателните резултати. Имахме изпълнително бюро, на което ги обсъдихме. Искаме най-много да благодарим на българските жители, структури и всички, които ни поддържаха в една хубава акция за Българска социалистическа партия, доста жива. Благодарим за труда, напъните и поддръжката, това съобщи водачът на " Българска социалистическа партия за България " Корнелия Нинова на първия брифинг на социалистите след предварителните парламентарни избори, провели се на 2 април.

Горе-долу резервираме същия резултат в една манипулативна акция против Българска социалистическа партия, акцентира някогашният Министър на стопанската система и промишлеността.

През цялото време се внушаваше, че Българска социалистическа партия е завършила като партия. Планът за убийството на Българска социалистическа партия се провали. Гъбата-двойник беше " Левицата ", сподели още водачът на социалистите.

Тя укори и служебният кабинет за работа в услуга на новата лява коалиция.

" Левицата " е под чертата, а Българска социалистическа партия съумя да запази досегашния си резултат. За това, което бяха основани - съумяха, тъй като техните 50 000 гласа са на Българска социалистическа партия, посочи Нинова.

Българска социалистическа партия ще направи следното - след пускане на Народното събрание, ще създадем вътрешно-партийно допитване - да влизаме ли в държавно управление или ще бъдем съпротива.

Тези 9% не ни удовлетворяват, само че макар този напън против нас - удържахме. Ще работим за повишение на резултата, а анализът ще бъде друг, а точно област по област, добави Нинова.

Ще беседваме с всички, както и до момента, съобщи тя за бъдещи диалози за кабинет.

Казах кой провежда тази акция против Българска социалистическа партия. Областните шефове на Сливен и Габрово са назначени от президента Радев. Това беше акцията на " Левицата ", с цел да откъсне от нас. Това е група, която желае да унищожи Българска социалистическа партия, с пари и благоприятни условия за пропаганда, сподели Нинова от кое място съгласно нея идва офанзивата против столетницата.

Вместо камери се закупиха телефони. Пълен неуспех, съобщи Нинова за видеонаблюдението и добави, че служебният кабинет се е провалил с обезпечаване на тайната на вота.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР