Избягвайте следните често срещани грешки в грима – може да

...
Избягвайте следните често срещани грешки в грима – може да
Коментари Харесай

Топ 5 грешки в красотата, които мъжете не прощават!

Избягвайте следните постоянно срещани неточности в грима – може да не ги забележите, само че точно те карат МЪЖЕТЕ бързо да изоставят вашата компания и да не помнят за вас. Ето кои са грешките, които няма по какъв начин да останат незабелязани от мъжете:

1. Козметични неточности и пропуски - Твърде доста парфюм
Подобрете външния си тип единствено за 5 минути
Как да придадете на очите си лъчезарен тип, на устните си - приятна компактност, а на бузите – блестяща червенина? Има елементарни и комфортни на...

Парфюмът има за цел да накара един мъж да желае да те гушка. Ако миришете НА парфюма си " на километър " - първо се появява миризмата - а по-късно и вие - несъмнено сте преувеличили. Освен това мъжете обичат да мислят, че вашите парфюми са единствено за тях. Така че не им харесва обстоятелството, че би трябвало да споделят този мирис с всички в заведението.

2. Сенки за очи с искрящи частици

Сенките за очи с искрящи частици са склонни да се натрупват по-силно в гънката на клепачите и това е по-видимо - в сравнение с при потребление на естествени сенки за очи. Ако си младеж, това е добре. Но в случай че сте надраснали тези години, време е да преминете към матовата версия. Няма смисъл да харчите пари за околоочни кремове срещу бръчки, с цел да привлечете вниманието към тях благодарение на блестящи сенки.

3. Суха кожа

Докосването до суха кожа е съвсем толкоз неприятно, колкото триенето в тръни. Лющещите се лакти и напуканите пети не предизвикват непосредствен контакт. Добавете спомагателна хидратация към ежедневните си козметични процедури. И това не би трябвало да се прави единствено за мъжете, а на първо място за себе си.
Искате да сте ПЕРФЕКТНА жена? Тогава следвайте тези препоръки!
Никой не споделя, че да станете съвършена жена е елементарно. Но в случай че се стремите към идеала, тогава би трябвало да следвате прецизно всички тези съв...

4. Веждите са прекомерно изскубани

Ако веждите ви наподобяват на мрачни кичури, тогава можете да наподобявате повече на бездомна звезда от глух филм, а не на съвременна жена от 21-ви век. Вместо просто да си скубете веждите, горещо ви съветваме да се предадете в ръцете на професионален козметик. И в случай че към този момент се е случило - веждите са прекомерно тънки, тогава първо купете рициново масло и втривайте систематично в веждите си - те бързо ще пораснат още веднъж. Междувременно използвайте корав молив за вежди, с цел да нанесете обособени линии в празните места.

5. Лоша джука хигиена

Лошият мирис и жълтите зъби не са това, което предизвиква мъжете да се целуват. Ако имате следи от последното ви хранене, заседнали в зъбите ви, забравете за целувката. Ако зъбите ви са оцветени, поинтересувайте се от наличните способи за избелване. Мийте зъбите си постоянно, с цел да сте сигурни, че дъхът ви е пресен и зъбите ви просто чисти. И в случай че пушите и пиете доста кафе, носете дъвки със себе си.

Никой не споделя, че би трябвало да изглеждате по този начин, че мъжете безусловно да ви харесват. Преди всичко би трябвало да се чувствате добре в облеклата и грима си, да се грижите за себе си и да се приемате изцяло. Това към този момент предлага огромен късмет за триумф.
Изпитани бабини предписания за здраве и хубост, вършат чудеса
Народните предписания за безконечна младост, хубост и здраве изумяват със своето многообразие и невисок бюджет. Оказва се, че човешкото тяло е до...

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР