Избягалият затворник Владимир Пелов е убитият при престрелката снощи в

...
Избягалият затворник Владимир Пелов е убитият при престрелката снощи в
Коментари Харесай

Официално: Избягалият затворник Пелов е убитият при престрелката в Ботевград

Избягалият пандизчия Владимир Пелов е убитият при престрелката нощес в Ботевград , заяви на конференция окръжният прокурор Наталия Николова. Около 23 часа във вторник в центъра на Ботевград при престрелка е погубен Пелов и е ранен различен човек - престъпно проявеният Марио Панчев , който е в тежко положение в столичната болница " Пирогов ". По-рано стана ясно, че единствено двамата са взели участие престрелката.
 

До сегашния миг е осъществен един оглед на местопроизшествието . По време на огледа са открити три револвера: един в тревната повърхност, един на земята до натрупа, и един в чантичка, която беше на кръста на Владимир Пелов, изясни Николова. Намерени са 7 гилзи. До момента са разпитани 7 очевидци, назначена е съдебно-медицинска експертиза.

" Категорично умрелият на място е Владимир Пелов, което беше потвърдено с дактиоскопска експертиза. Марио Панчев в е доста тежко положение в " Пирогов ". Владимир Пелов е с три пострадвания - едното е в основата на лицето му, под мустака. Другите две са в десния крайник - в бедрото и подбедрицата. Имаме данни за две пострадвания на потърпевшия. В момента положението му не разрешава да предприемем каквито и да е било процесуални дейности с него. Не е в положение да бъде разпитан ", сподели Николова.

В началото на април Владимир Пелов реализира зрелищно бягство от Софийския централен затвор дружно с различен лишен от независимост - Радослав Колев . При бягството те заплашиха защитата с огнестрелно оръжие . Оттогава бегълците се издирваха . Пелов бе наказан на над 30 години  отнемане от независимост за обир, похищение и опит за ликвидиране на двама чиновници на Министерство на вътрешните работи.

Очаквайте детайлности!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР