Избрах България защото, тук мога да разчитам на много по-широк

...
Избрах България защото, тук мога да разчитам на много по-широк
Коментари Харесай

Веселин Стоянов: В България има повече успешни хора, отколкото успели българи в чужбина

Избрах България тъй като, тук мога да разгадавам на доста по-широк кръг от хора. Това съобщи предприемачът Веселин Стоянов в изявление за уеб страницата Newsmaker.bg
Веселин Стоянов, фотография Сибила Кусева, newsmaker.bg
Веселин Стоянов е млад предприемач, потвърдил, че в България може да се реализираш сполучливо. Преминал през доста компликации, работил и в чужбина и приближаващ от дребното градче Етрополе потвърждава, че любовта към фамилията и родината са по-силни от всичко и му дават сили да върви напред. Веско е задоволително упорит, с цел да работи цялостен живот за някой различен и макар младостта си, взема решение да гради собствен бизнес. Трудно е, пъклен мъчно. В началото работи непрекъснато и отделя време само за спорт. За благополучие този интервал се оказва не толкоз дълъг и в този момент има време за всичко. Най-ценното е, че е свободен и самостоятелен. Успехът е налице. Запознайте се с Веселин Стоянов и с това по какъв начин можете да бъдете измежду най-хубавите.

„ Живеейки в чужбина, въпреки и да започваш на едно задоволително икономическо равнище, си много постоянно заклещен и крачката към развиване към личен бизнес, изключвайки няколко свободни специалности, е много сложна. Съответно се изправяш против конкуренция на личен терен “, съобщи Стоянов.

Той е сменил разнообразни работи и специалности в чужбина. Работил е в американско казино, давал е коли чартърен в Ирландия и даже е достигнал до старши началник планове в IBM. В момента управлява за аотсорсинг.

„ Фирмата ни е дребна към момента за стандартите в сектора, само че пък за сметка на това сме самостоятелни и без заеми към банки или други вложители. Работим най-много за Щатите и Германия, като имаме планове и във Финландия и Обединено Кралство. Фокусирани сме върху корпоративен програмен продукт и облачни системи “, показа Стоянов.

На въпроса какъв съвет би дал на младежите, които не имат вяра, че в България може да се успее, той дава отговор по този начин: „ Звучи ми налудничаво. В България има повече сполучливи хора, от сполучливи българи в чужбина. Да, може да си водач на камион в Чикаго, или междинен управител в Германия след няколко години труд, само че таванът на опциите идва бързо и е стабилен “. /БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР