Изборният ден започна спокойнов Пловдив и областта, съобщиха от МВР.

...
Изборният ден започна спокойнов Пловдив и областта, съобщиха от МВР.
Коментари Харесай

Спокойно започна изборният ден в Пловдив и областта

Изборният ден стартира спокойнов Пловдив и региона, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Служителите на полицията са поели защитата на всичките 996-те секции.

Два сигнала са постъпили до момента в Общинската изборна комисия, излиза наяве от уеб страницата на комисията. Те са за непозволено ситуирани пропагандни материали на по-малко от 50 метра до учебни заведения в града, в които има предизборни пространства. Единият се ревизира, другият комисията е оставила без почитание.

След привършване на изборния ден е основана организация за защита на изборните материали и документи и членовете на секционните изборни комисии при напредването им от изборните места към общинските комисии – една в Пловдив и 17 в региона.

За жителите, които желаят да гласоподават, само че нямат издадена персонална карта или не имат годни документи за идентичност, звената „ Български документи за идентичност ” към полицията ще работят от 8.30 ч. до 19.00 часа. На подали към този момент заявки жители ще бъде ускорено издаването на персонална карта. При неспособност да бъде издадена нова персонална карта до 7 часа вечерта през днешния ден, може да се издаде уверение, годно единствено за гласоподаване, прецизират още от Министерство на вътрешните работи Пловдив.

Сигнали, свързани с нарушавания или възможни закононарушения, могат да се подават на тел. 112, на непрекъснато откритата линия - 02/90 112 98, както и на 032/932 248 в Пловдив, на e-mail [email protected]. или в най-близкото полицейско ръководство.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР