Изборният ден протича нормално съобщават от МВР. Към момента няма

...
Изборният ден протича нормално съобщават от МВР. Към момента няма
Коментари Харесай

МВР: Изборният ден протича нормално, няма сериозни нарушения на обществения ред

Изборният ден протича обикновено оповестяват от Министерство на вътрешните работи. Към момента няма регистрирани съществени нарушавания на публичния ред, осведоми БНР.
Според систематизираните данни на Министерството на вътрешните работи от началото на предизборната акция до момента са получени общо 691 сигнала за нарушение на изборното законодателство и политическите права на жителите. Образувани са общо 138 наказателни производства, от които 34 бързи.
От 28 март до днешния ден чиновниците от звената български документи за идентичност в Столичната дирекция на вътрешните работи и регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи в страната са издали общо 661 удостоверения за гласоподаване.
Към сегашния миг оперативната конюнктура по границите на естествена основана организация за естественото действие на граничните пунктове в изборния ден трафикът през обособените гранично контролно пропускателни пунктове е натоварен.
От Главна дирекция пожарна сигурност и отбрана на популацията оповестяват, че досега на територията на страната не са зародили катастрофи, свързани с провеждането на изборите. 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР