Изборите за президент са за една специфична държавна функция, това

...
Изборите за президент са за една специфична държавна функция, това
Коментари Харесай

Регистрираха проф. Герджиков за президентския вот, от ИК обявиха: Той ще олицетворява единството на нацията

Изборите за президент са за една характерна държавна функционалност, това е индивидът, който съставлява България пред останалия свят. Смятаме, че България заслужава да бъде представлявана пред света от проф. Анастас Герджиков и да бъде подмаган в активността си от жена, почтена като госпожа Невяна Митева. Това показа пред публицисти Радомир Чолаков, ръководител на Инициативния комитет, издигнал кандидатурата на проф. Анастас Герджиков за президент.

,,Президентът на България би трябвало да въплъщава единството на нацията, което значи, че би трябвало да бъде признат от безусловно всички пластове от българското общество. Смятаме, че проф. Герджиков извършва тъкмо това изискване, до момента в който госпожа Невяна Митева също би могла да бъде един знак на българската жена, каквато ние всички заслужаваме'', добави той.

Кампанията ще бъде градивна, делова и не мисля, че нашите претенденти ще насочат каквито и да е забележки към останалите претенденти. Важно е българският народ да избере хората, които ще го съставляват пред света и в страната. Смятам, че нашите претенденти ще се покажат почтени за тъкмо тази функционалност, увери още Чолаков.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР