Изборите винаги са изход. Патова ще бъде ситуацията, ако отново

...
Изборите винаги са изход. Патова ще бъде ситуацията, ако отново
Коментари Харесай

Доц. Наталия Киселова: Ако има нови избори, всички партии ще загубят

„ Изборите постоянно са излаз. Патова ще бъде обстановката, в случай че още веднъж се възпроизведе същото съответствие на силите. Всяка от парламентарните групи, а и тези, които не са показани в Народното събрание, си споделя: „ Ако има нови избори, аз ще се показва доста по-добре “. Това е заблуда, тъй като изборите най-вероятно ще са през лятото и всички ще изгубят. “

Това съобщи експертът по конституционно право доцент Наталия Киселова пред Информационна организация „ Фокус “. Според нея двете водещи обединения имат откровено предпочитание да бъде формирано държавно управление , само че липсва мотивация те да бъдат дружно и да поделят отговорността за него.

„ За „ Продължаваме промяната-Демокатична България “ /ПП-ДБ/ това е още по-трудно заради техния произход, а точно да зародят като анти-ГЕРБ говорене и противопоставяне. И внезапно би трябвало не просто да седнеш с Борисов на една маса, само че би трябвало да подкрепиш и техни претенденти за министри “, добави доцент Киселова.

Тя посъветва политическите сили да изготвят краткосрочни, средносрочни и дълготрайни цели , като в първата рубрика влиза присъединението на България към Шенген , а във втората – към Еврозоната .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР