Изборите преминаха. Сега мога спокойно да си кажа мнението без

...
Изборите преминаха. Сега мога спокойно да си кажа мнението без
Коментари Харесай

Д-р Аспарух Илиев: Пичове от ППДБ, вятър ви вее на бял кон

Изборите минаха. Сега мога умерено да си кажа мнението без да ме упрекват в " другарски огън ", изчаках правилно до края на изборния ден - пичове от ПП-ДБ, общо взето вятър ви вее на бял кон.

Това разяснява във " Facebook " Аспарух Илиев.

Подборът ви на претенденти беше безнадежден и в случай че по същия метод не се допитвате до базата си, а решавате всичко зад порти и кабинети, няма да ви бъде още доста. Страхувам се, че към този момент не ви и пука. Чакам най-сетне да излезе статистика за общинските съветници по партии общо в цялата страна, само че е съвсем несъмнено, че има солиден срив в поддръжката.

Не се чудете на Борисов, че стартира още веднъж да си прави устата да скапва сглобката - и аз на негово място бих при такава понижена поддръжка. Съжалявам, само че

за следващ път се проиграва по най-циничен и несръчен метод публичната сила и воля за промени.

И последно - поздравления за кмета Терзиев, беше по-стойностният претендент. Той, обаче, има толкоз малко общо с ПП-ДБ, че човек стартира да си задава въпроса дали е задоволително да си малко по-платежоспособен претендент, който да поеме разноските за акцията си, с цел да получиш благословията на ПП-ДБ.

И не ми обяснявайте, че не е по този начин, тъй като знам сносно какво стана в " кухнята ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР