Избирателите в Кърджали вече си свършиха работата и няма да

...
Избирателите в Кърджали вече си свършиха работата и няма да
Коментари Харесай

Кърджали още тази вечер ще има избран кмет

Избирателите в Кърджали към този момент си свършиха работата и няма да гласоподават за кмет на балотаж, тъй като още през днешния ден спечелилият ще пие шампанско.

Това сочат данните от социологическа организация, която работи на терен. 

 

Разликата сред първия и втория е голяма. Победителят е с резултат много над 60%, научи Епицентър. бг

 

" Гласувах за ново начало, за нов модел на ръководство, за чисти улици, за пътища без дупки. Гласувах нашите деца и другари да не емигрират в чужбина. Гласувах, с цел да можем да върнем нашите деца, нашите родственици и другари от Европа по родните места. Гласувах за един хубав и привлекателен Кърджали ".

Това сподели претендентът за кмет на община Кърджали от Движение за права и свободи Ерол Мюмюн, откакто гласоподава в първа секция в учебно заведение „ П. К. Яворов “. Той дойде в секцията със брачната половинка си Ремзие, която гласоподава преди него, и с двете си деца Ендер и Елис.

Ако седне в кметския стол първата му задача ще бъде да ръководят жителите посредством кмета, вратите на кабинета му ще бъдат отворени да чуе мнението, проблемите и визията на всеки един съгражданин. Имахме доста ползотворна и положителна акция, съумях да се срещна очи в очи с всеки един гласоподавател. Хората имат вяра, хората имат вяра в едно ново начало, имат вяра, че всички ръка за ръка ще успеем д превърнем нашия град в желан дом за младите, за възрастните,за всички, съобщи Ерол Мюмюн.

 

" Вашата задача е да сте спечелили в изборите, а нашата роля в София е да създадем по този начин, че нещата да се случат освен в Кърджали, а във всичките ни общини. За да може нашите гласоподаватели да схванат какво вършим ние в София, и че го вършим за тях. Това е смисълът на политиката на Движение за права и свободи ". Така подтиква за изборна победа съпредседателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски, когато преди седмица посети града, с цел да поддържа Ерол Мюмюн.

" Веднага след изборите нещата би трябвало да се случат скоростно и желая да създадем доста съответен проект за деяние по тематиките, които са значими за нашите общини ", акцентира водачът.

 

За кметския пост се борят 7 претенденти. Право на глас имат над 67 000 души.

 

На територията на съвсем 289 села в региона на процедура избраха кмет още преди изборите, тъй като претендентът за поста беше единствено един.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР