Избирателите дадоха своя глас - 6 партии влизат в 49-ия

...
Избирателите дадоха своя глас - 6 партии влизат в 49-ия
Коментари Харесай

Проф. Николай Витанов изчисли какво ще бъде правителството ни?

Избирателите дадоха своя глас - 6 партии влизат в 49-ия парламент.

Предизвикателството пред тях в този момент е съставянето на постоянно държавно управление.  

" Има два разновидността - политическо държавно управление и експертно държавно управление. Политическо държавно управление може да има, в случай че се коалират и " Продължаваме промяната- ". Вторият вид е плюс част от това обединяване. Най-устойчивата композиция би била държавно управление с първия мандат. Не стане ли с него, президентът ще би трябвало да приготвя служебно държавно управление ", коментира математикът от Българска академия на науките проф. Николай Витанов пред Bulgaria ON AIR.

Според него неналичието на политическо държавно управление значи осъществявания по жълтите павета през лятото, тъй като " ползата е кой ще вземе София наесен ". По думите му е дребна вероятността да има политическо държавно управление.

" Експертното държавно управление ще го прави Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година Без, и " " нищо не може да стане. Поне една от тях би трябвало да взе участие във властта.  може да направи експертно държавно управление, в което да влязат 3 или 4 партии. Борисов ще се опита да си изиграе картите добре, както ги изигра до момента ". сподели още проф. Витанов в " България заран ". 

Математикът е на мнение, че " " също може да опита да направи нещо такова, само че означи, че в предизборната акция те са изгорили мостовете към, и Има Такъв Народ. 

" Чу се, че ПП-ДБ биха се коалирали с - това е все едно някой да ви каже, че политически ще се самоубива. има много огромни благоприятни условия да направи държавно управление с и Политическа партия, само че надали те ще се осъществят на процедура. Играта на " " е друга - да си подвигат резултата. Те имат капацитет да вземат 22% ", изясни проф. Витанов.

" Стигнахме до дамата, която държи отговора на въпроса " Ще има ли държавно управление? ". Математически видяно, бройката депутати може да пристигна от. Г-жа Нинова ще бъде ухажвана. Тя през вчерашния ден сподели, че ще се договаря пред очите на всички, тя държи ключа към експертното държавно управление. Борисов може да го направи - въпросът е дали желае и ще му разрешат ли външните фактори ", акцентира математикът.

Проф. Витанов счита, че е допустимо да се сформира експертно държавно управление, подкрепено от,, и Има Такъв Народ.

" Най-много точки ще получи този, който минимум се вижда -. Там има доста ловък политик, който малко се вижда, само че постоянно получава доста точки. Не може да се сформира експертно държавно управление без ", приключи гостът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР