Изберете мандала и разберете какъв тип емпат сте! Всеки от нас

...
Изберете мандала и разберете какъв тип емпат сте!
Всеки от нас
Коментари Харесай

Изберете мандала и разберете какъв тип емпат сте!

Изберете мандала и разберете какъв вид емпат сте!

Всеки от нас има друг набор от качества умишлено да схваща вътрешния свят или прочувственото положение.

Но за това какви качества на емпат имате, можете да научите, като изберете мандала, която най-вече ви притегля!

Мандала, която изберете, ще ви помогне да определите вашия вид емпат и ще ви даде препоръки за оптимално потребление на този съответен подарък.

Ако сте избрали мандала 1

Вие сте растителен емпат:
Можете да усетите потребностите на растенията. Вероятно сте ангажирани с нещо, обвързвано с природата. Разбирате растенията по-добре от всеки различен и знаете кое растение къде би трябвало да пораства. Максимално усещате силата на природата.

Можете да се свържете с дърветата и даже да получите препоръки от тях. Седейки под дърветата, стартирате да разбирате личния си живот. Чувствате се доста по-добре, когато сте измежду природата.

Ако сте избрали мандала 2

Вие сте скотски вид емпат:
Като емпат към животните, вие изцяло ги разбирате и ги обичате. Вероятно сте проучили физиологията на животните и сте ангажирани с нещо, обвързвано с грижата за животните. Помислете за работа като ветеринар, в случай че още не сте го обмислили. Това ще ви помогне да употребявате оптимално дара си.

Можете да разберете потребностите на животните; прекарвате доста време с тях и елементарно можете да разберете дали нещо не е наред с тях и знаете тъкмо по какъв начин да им помогнете.

Ако сте избрали мандала 3

Вие сте подсъзнателен емпат:
Получавате информация от хората, без даже да споделяте с тях. Като подсъзнателен емпат можете елементарно да разберете главните планове на различен човек и да ги прочетете.

С това умеене би трябвало да се обграждате с хора като вас. Важно е да укрепите своето енергийно поле, тъй че да не се изтощавате от мислите на другите.

Ако сте избрали мандала 4

Вие сте прочувствен емапат:
Това е един от най-често срещаните видове емпати. Като прочувствен емпат, получавате страсти от другите и се чувствате по този начин, като че ли са ваши лични. Вие сте щастливи, когато различен човек изпитва радостни страсти и сте тъжни от скръбта на другите.

Важно е да различавате личните си страсти от страстите на другите хора. Това ще ви възпира от изтощението и в това време можете да помагате на другите.

Ако сте избрали мандала 5

Вие сте геомантичен емпат:
Геомантичен емпат или екологичен емпат е този, който може да усети силата на несъмнено място. Околната среда може да провокира у вас страсти като наслада, горест и други сходни. Като екологичен емпат вие сте привлечени от историята и географията на избрани места.

За вас най-хубавият метод да се презаредите е да прекарвате време в пътувания. Рязането на дърветата или унищожаването на околната среда се отразява и върху вас. Ако можете, се присъединете към планове в отбрана на околната среда. Хармонична среда е нужна, с цел да прекарате деня си умерено. Обикновено сте склонни да украсявате къщата си с растения и да избирате естествени цветове и материали за вашите облекла и мебели.

Ако сте избрали мандала 6

Вие сте физически/медицински емпат:
Като физически или медицински емпат, улавяте силите на телата на други хора. Обикновено сте лечители от Бога и здравната процедура, обичайната или различна – това е вашето предопределение.

Можете да се сблъскате със здравословни проблеми, когато мощно възприемате мъчителните признаци на други хора, по някакъв метод поемате заболяванията на други хора. Научете се да се освобождавате от това и да управлявате вярно този подарък. Може би е належащо да се обърнете към специалисти. Научете се да се лекувате и това ще ви помогне да се възползвате оптимално от вашите качества.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР