Изберете една карта и получете своето послание! 1.Карта на радостта

...
Изберете една карта и получете своето послание! 1.Карта на радостта
Коментари Харесай

Изберете една карта и получете своето послание!

Изберете една карта и получете своето обръщение!

1.Карта на насладата и вярата
Тази карта демонстрира, че ви предстоят промени в живота. Всичко, което ви се е случило до момента, се е случило, тъй като е трябвало да пораснете и да бъдете мощни. Сега е време да повярвате, че най-хубавото следва и да живеете живота си с вяра, тъй като в този момент е времето да блеснете, да достигнете небето и да постигнете всичко, даже невъзможното!

Време е да се върнете към фантазиите, които по разнообразни аргументи сте изоставили! Помнете, че Вселената постоянно оказва помощ на тези, които се стремят да реализират най-големите си цели!

2.Карта на спокойствието
Тази карта ви припомня, че може би не сте виновни за всичко, което се случва в живота ви. Гневът и злобата в никакъв случай не са били положителни съветници. Помнете, че вие сте умен човек по природа.

Управлявайте живота си, вашите решения и реакции. Научете се да се противопоставяте на гнева с обич, непримиримост и положителни причини и ще видите по какъв начин дните ви автоматизирано ще станат по-щастливи и вашето отношение към живота и хората ще се усъвършенства фрапантно, привличайки благоденствие, обич и разцвет в живота ви. Успокойте се: не позволявайте на хората да ви повлекат към дъното!

3.Честност и отговорност
Днес вършиме ли това, което ще ви помогне да бъдете там, където желаете да бъдете на следващия ден? Помнете, че ориста и животът ви са в ръцете ви. По тази причина определете задачите си, заредете се със мощ, обич и храброст и всеки ден вървете към фантазиите си, тъй като, когато знаете какво желаете, постоянно ще намерите метод да го постигнете. Бъдете толкоз мощни, колкото можете и направете всичко допустимо, с цел да постигнете задачите си!

4.Карта на въображението и новите благоприятни условия
Изборът на тази карта демонстрира, че би трябвало да погледнете на живота си с нови очи, с очите на любопитно дете! Много постоянно бързаме за някъде, губим от взор дребните чудеса, които се случват всеки ден и посланията, които Вселената ни изпраща.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР