Иво Ториното и хората му са били следени зорко от

...
Иво Ториното и хората му са били следени зорко от
Коментари Харесай

Бомба От Преди Минути: Вижте Кой Знаков Бос Е Замесен В Отвличането На Адриан! Всеки Момент Качулките Ще Арестуват

Иво Ториното и хората му са били следени зорко от началото на декември предходната година, преди да се стигне до задържането им. С групата за денонощие бе закопчан и Златомир Иванов-Златко Баретата, който от години е спряган за техен шеф. Доказателства за съпричастност на тогавашния командос и мастит наркобос към отвличането на Адриан Златков обаче няма и Баретата не е притеглен като обвинен.

Антимафиотите се съмняват, че пръст в похищението на милионерския наследник има и именитият столичен автокрадец Христо Георгиев – Ицо Турчина. Пред дни 42-годишният престъпник бе арестуван дружно с още трима индивида, откакто в неговата автоморга в квартал „ Малинова котловина ” бе намерено крадено беемве, квалифицирано за разфасоване. Криминалистите подозират, че Ицо Турчина е индивидът, който е обезпечил крадените коли „ Шкода Фабия ” и „ Опел ”, с които предишното лято бе похитен Адриан Златков. През отминалия септември, единствено дни откакто синът на Тони Златков бе върнат от похитителите си след заплатен откуп от татко му, ченгетата тарашиха автоморга в „ Горубляне ”, благосъстоятелност на Турчина.

Тогава именитият автокрадец прекара няколко седмици в ареста и съгласно осведомени е бил разпитван за отвличането на Адриан, само че не е съобщил нищо на проверяващите. „ Ицо Турчина е част от близкото обграждане на Ториното, двамата са другари от най-малко 15 години и са направили дружно не едно или две закононарушения. Убедени сме, че Турчина също е взел участие в отвличането на Адриан, въпреки да е имал единствено поддържаща роля ”, твърди източник от Министерство на вътрешните работи.

По всяка възможност криминалистите няма да съумеят да принудят Турчина да се разприказва за бандата на Иво Ториното, само че пък служителите на реда ще внесат обвинителния акт против него за обири на коли с вярата да вкарат гангстера в пандиза най-малко за 5 години.

„ В околните дни ще има още задържани за отвличането ”, безапелационен е криминалист, зает в следствието. Според думите му в похищението на сина на Тони Златков са взели участие сред седем и девет индивида. „ Трима са организирали отвличането в село Герман, по-късно Адриан е предаден на друга група от най-малко четирима, които са го охранявали до момента в който е бил в плен. Други двама са водили договарянията за откуп посредством есемеси и са следили региона към Панчарево, където похитеният е бил държан в плен ”, изясняват от Министерство на вътрешните работи.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР