Иво Димчев направи премиерата на клипа Еротична звезда, заснет специално

...
Иво Димчев направи премиерата на клипа Еротична звезда, заснет специално
Коментари Харесай

Новият клип на Иво Димчев: Erotic Star в атмосферата на φ1.618

Иво Димчев направи премиерата на клипа " Еротична звезда ", сниман особено за кино лентата " φ1.618 " - дебюта на Теодор Ушев в игралното кино, въодушевен от романа на Владислав Тодоров " Пумпал ".

Премиерата се състоя по време на кино-литературния фестивал Синелибри и беше съпроводена от дефиле с костюми от кино лентата на Ушев.

Режисьор на клипа е Валери Милев. Текстът и музиката са на Иво Димчев, аранжиментът е на Артур Надосян. Оператор е Емил Христов, а продуцент - Орлин Руевски.

Оригиналният сингъл Erotic Star на Димчев излезе още през 2020 година - клипът също е сниман преди две години като част от φ1.618.

Приключенската антиутопия на Теодор Ушев потегля по кината в България от 25 ноември, а самият Иво Димчев има присъединяване в него.

Двете водещи функции са поверени на Деян Донков и Мартина Апостолова, партнира им цяла плеяда от надарени артисти и обществени фигури като Ирмена Чичикова, Владимир Люцканов, Николай Станоев, Герасим Георгиев-Геро, Васил Дуев, Китодар Тодоров, Георги Лозанов и други

„ φ1.618 “ беше излъчен като част от селекцията на Фестивала за ново кино в Монреал. Кинокритици разказват творбата като е „ пречистващо странствуване, което може да подсети на феновете за основните герои от творбите на Алехандро Ходоровски, без да визира всички рискови детайли в тях ", и като разкриване на " свят, насочен към своето заличаване ".

Световната премиера на „ φ1.618 “ е на 23 ноември в границите на фестивала " Black Night Film Festival " в Талин, Естония - два дни по-късно лентата ще може да се гледа и в кината в България.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР