Иво Аръков се справи с предизвикателството да имитира украинската звезда,

...
Иво Аръков се справи с предизвикателството да имитира украинската звезда,
Коментари Харесай

Иво Аръков отвя публиката с откачена песен

Иво Аръков се оправи с предизвикването да имитира украинската звезда, известна като Вера Сердючка и спечелила второто място на Евровизия през2007г. Колкото и откачена да бе песента артистът се раздаде на макс и феновете и журито останаха възхитени от осъществяването му. Не инцидентно Хилда призна, че му се е получило 1:1.

Даже постоянно недоволния Фънки този път сподели, че е впечатлен от облика на Сердючка и показа, че шоуто не е за пеене, а за фалшификати. Нещо, което постоянно му липсва.

Повечето от феновете бяха на мнение, че не Християна, а Иво трябваше да е победител в снощния лайф. Бременната певица е оправи чудесно с песента на Софка. Само дето нямаше нищо общо с ромския славей, а пя изцяло като себе си. Отлична певица е, само че в имитациите въобще я няма, разясняват хора от публиката.

„ Иво се оправи превъзходно с безумната тъпота, която му се падна да имитира и все си мисля, че такава откачена ария до през вчерашния ден не бях чувала. Но се запитвам нали това шоу е за фалшификати, за какво печели одобрена певица, която не може да имитира. И в действителност облика на Аръков му се получи добре, заслужаваше да е първи! ”

Автор:Фейсбук

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР