(CBS DETROIT) — Стрелецът от Оксфордската гимназия беше преместен в

...
(CBS DETROIT) — Стрелецът от Оксфордската гимназия беше преместен в
Коментари Харесай

Стрелецът от Оксфордската гимназия се премести в затвора в Ню Мичиган, за да излежи доживотна присъда, след като навърши 18

(CBS DETROIT) — Стрелецът от Оксфордската гимназия беше изместен в различен затвор, откакто навърши 18 години през уикенда.

Стрелецът, който навърши 18 години на 28 април, беше превозен до пандиза Oaks Correctional Facility в Manistee, Мичиган, затвор напълно за мъже, съгласно Министерството на наказванията в Мичиган.

Преди това той е бил настанен в особено поделение за пандизчии под 18 години в пандиза Thumb Correctional Facility, където чиновници на MDOC споделят, че е взел участие в сборичкване с различен пандизчия. И на двамата пандизчии бяха издадени обвинявания за непозволено държание за присъединяване в сбиването.

Осъдени на пожизнен затвор във връзка със гибелта на четирима възпитаници в учебно заведение на 30 ноември 2021 година Други шестима и преподавател бяха ранени при стрелбата. По това време той беше в пандиза на окръг Оукланд, преди да бъде изместен в Thumb.

Родителите му, Джеймс и Дженифър Кръмбли, бяха наказани всеки на 10 до 15 години, откакто бяха наказани за непредумишлено умъртви...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР