Иво Аръков най-сетне откри подходяща жена за себе си и

...
Иво Аръков най-сетне откри подходяща жена за себе си и
Коментари Харесай

Иво Аръков намери любовта: Щастлив съм!

Иво Аръков най-накрая откри подобаваща жена за себе си и наподобява благополучен с нея. Сексапилната Габриела Николаева е настоящата обич на артиста – доското той избягваше да показва връзката си с хубавицата, само че към този момент не я крие и дори си разрешава да пуска фотоси с нея в обществената мрежа.

„ Откакто срещнах Габриела, съм доста благополучен, спокоен и удовлетворен от живота! Точно от подобен човек до себе си имах потребност! С нея се допълваме идеално! ”, споделил Аръков пред свои близки.

Той се срещнал с Габриела преди повече от половин година, само че чак в този момент стартира да я демонстрира и да разкрива повече за персоналните си връзки. Иво желал първо да ревизира дали връзката им ще се окаже нещо мимолетно или ще издържи във времето. Иначе и преди този момент няколко пъти е намеквал, че към този момент е привързан. „ Рано е да описвам, само че се появи жена като за мен ”, разяснява артистът в едно от последните си изявленията за „ Уикенд ”.

Хора от обкръжението на звездата настояват, че с чаровната брюнетка доста си подхождат. Говори се, че връзката им почнала като неангажираща, само че ставала все по-сериозна. В началото той бил впечатлен най-вече от визията й – хубавицата хваща окото най-много с големия си бюст, който дори не е силиконов, както се твърдеше, а е натурален. Габриела се кълне, че в никакъв случай не е опирала до услугите на пластичната хирургия. После Аръков открил, че с Николаева имат и доста допирни точки във възгледите си и разбиранията си за живота. Така връзките им се задълбочили и влюбените даже се замисляли дали да не заживеят под един покрив.
Иво постоянно се е радвал на интерес от страна на женския пол, но преди да срещне Габриела се луташе в персонален проект и все търсеше най-подходящата за него. След доста несполуки в предишното той се притесняваше да се обвърже още веднъж, с цел да не се разочарова за следващ път, само че не щеш ли любовта го изненадала в непредвиден миг.

Най-публично обсъжданата връзка на артиста е тази с дъщерята на Христо Стоичков – Мика. С нея са запазили положителни другарски връзки и към момента се чуват няколко пъти в годината, с цел да си честитят рождени дни и други празници.

Преди да се залюби с щерката на Камата, Аръков имаше връзки с певицата Мария Илиева. Изпълнителката е с към десетина години по-възрастна от него, само че това не ѝ попречило да се вмъкне в леглото му. Разделили се, тъй като палавата звезда с афинитет към по-млади момчета постоянно кръшкала и най-после нервите на Иво не издържали.

Чаровникът се забърка в къса спекулация и с колежката си Елен Колева, която за малко да се окаже съдбовна за него. Слуховете гласят, че точно тогавашният ухажор на Елен – Александър Найденов - Майонезата, е поръчал побоя над Иво преди 7 години. Милионерът буен, когато научил, че тя му изневерява и за възмездие решил да съсипе артиста. Полицейското следствие обаче по този начин и не потвърди сигурно, че предприемачът има пръст в закононарушението.

След нападението Аръков изпадна в меланхолия , която се опита да превъзмогне с присъединяване си в риалити шоуто „ ВИП Брадър ”, но престоят му в Къщата не съумя да го измъкне от дупката. Състоянието му се задълбочи дотолкоз, че той реши да зареже всичко и да замине зад граница. „ Не ми се работеше към този момент. Бях изтощен, бях стигнал дъното. Хората станаха меркантилни, сцената изгуби своята стойност. Така взех решение да напусна България. Събрах малко облекла в една раница и отпътувах. Пътувах из Европа, обикалях разнообразни страни ”,  разказвал е Аръков. Той финансирал пътешествието с хонорара си от „ ВИП Брадър ”.

След цяла година, прекарана в пътешествие, Иво съумя да си стъпи на краката и да възвърне душевния си мир. Той се завърна в София, където още веднъж се отдаде на актьорката специалност. „ Аз не мога да бъда друго с изключение на артист. Това е моето предопределение. Каквито и разочарования да съм имал, сцената продължава да ме притегля. Телевизията също! ”, разяснява звездата от предаването „ Мармалад ”.

Междувременно Аръков смъкна близо 30 кг със непоколебим режим на хранене и доста спорт, а мускулите му се трансфораха в магнит за дамите. „ Бях 110 кг, в този момент съм 80. Храня се вярно и упражнявам постоянно. Имам мощна воля и доста бързо стопих непотребните тлъстини ”, хвали се той.

Иво е разказвал, че се наложило да напълнее поради комедията „ Секс академия: мъже ”, където влиза в ролята на смотаняк без никакъв опит с противоположния пол. В поредицата „ Съни бийч ” пък екранният му облик е изцяло друг –  Аръков се превъплъщава в атлетичен избавител на плажа. Физическата смяна се оказала неизбежна и артистът се заел със задачата да помпа бицепси. Той е оформил „ плочки ” на корема и дори водещата Венета Райкова преди време показа, че е имала мокри сънища с него.

Макар че през годините съумя да се наложи като артист, при започване на кариерата си Иво се е сблъсквал редица компликации. Той е роден и израснал във Варна, по тази причина в продължение на години имал меко наречие и употребявал диалектни думи. Когато дошъл в София, столичани му се подигравали за говора и той развил комплекси. „ Наричаха ме селяндур, присмиваха ми се. Не беше изключително прелестно! ”, връща лентата на спомените звездата. Недоброжелатели му подхвърляли още, че от него няма да излезе добър артист, само че хубавецът не се отказал елементарно и се заел да работи върху дикцията си. В последна сметка го приели в НАТФИЗ и приключил сполучливо с цената на доста труд и старания.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР