Иво Аръков лъсна по гол задник в премиерния първи епизод

...
Иво Аръков лъсна по гол задник в премиерния първи епизод
Коментари Харесай

Иво Аръков изпоти феновете с епилирано барабанче в „Съни бийч“

Иво Аръков лъсна по гол гъз в премиерния първи епизод от новия сезон на сериала „ Съни бийч “. Актьорът без срам сподели стегнатото си и епилирано дупе. Той разгорещи пристрастеностите в ефира на Би Ти Ви, като влезе в кухнята единствено по престилка. Акцент в епизода беше голото му дупе и епилираните задни бузи, които провокираха вълна от мнения в обществените мрежи и подлудиха фенките на младия артист.
В сериала Аръков е в ролята на слабоумен избавител с изявен акцент и много сполучливо се оправя с превъплъщението си, без да преиграва. Роденият в Белослав Иво може да се похвали с едно от най-хубавите тела в родния шоубизнес. Актьорът не постоянно е бил по този начин слаб и мускулест. Припомняме, че той смъкна 30 кг точно поради ролята си в сериала на Би Ти Ви. В „ Съни бийч “ артистът показва феноменално тяло, което изваял с жестока диета и ежедневни тренировки във фитнеса.

„ Тежах 110 кг, а в този момент съм 80. Обичам да наподобявам добре, има си своите преимущества ”, призна преди време Аръков, който е същински магнит за дамите. Днес Иво продължава да поддържа релефното си тяло с тренировки във фитнеса и непоколебим хранителен режим. За да стимулира останалите също да се погрижат за телата си, артистът постоянно разгласява фотоси в инстаграм, в които демонстрира изваяни плочки. Преди да влезе във форма за сериала, Иво играл задръстен компютърджия, който се плаши от дамите в един от най-слабите български филми „ Секс академия мъже ”, в който си партнира с Диляна Попова. Безумно тъпата комедия от преди 5 години от дълго време е забравена от всички, само че Аръков я помни поради пухкавото си тяло и странния за него облик, който трябваше да пресъздаде.

Днес ролята на секси избавител му носи единствено позитиви и още повече последователки, които точат лиги по формите му. Иво Аръков не крие, че много дами го преследват, само че той е бясно влюбен в приятелката си Габриела, която също е запалена по фитнеса и двамата постоянно упражняват дружно, писа Уикенд.


Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР