Иво Аръков е невъзможен Това твърди приятелката му Габриела. Брюнетката е

...
Иво Аръков е невъзможен
Това твърди приятелката му Габриела. Брюнетката е
Коментари Харесай

Иво Аръков побърка приятелката си! Тя вдигна ръце от него


Иво Аръков е неосъществим

Това твърди приятелката му Габриела. Брюнетката е с 13 лета по-млада от него и носи детето му.

Скоро двамата ще станат родители и това е мотивът за „ изтерясването “ на артиста.

Той звънял по 100 пъти, по думите й, с цел да разбере по какъв начин се усеща и дали е пристигнало времето.

„ Дори до магазина да отиде, не стопира да ми звъни. Направо ме побърква!Вдигнала съм ръце от него “,ожалвала се бременната жена на аверките си. Въпреки това тя била щастлива, че чаровникът е толкоз виновен и  живо се интересува от положението й.

Причината за напрежението на звездата била, че двойката имала един несполучлив опит за бебе. Габи пометнала, само че сегашната й бременност вървяла като по конец. Въпреки всичко Иво Аръков се тревожел непрестанно, а това вбесявала приятелката му.

 С Габриела Николаева артиста заживя по време на пандемията.Преди месец Аръков показа, че към този момент е подготвен да стане баща. Същото направи и приятелката му, която към този момент умерено демонстрира на фотосите наедрялото си коремче.

Доскоро Аръков постоянно държеше персоналния си живот надалеч от прожекторите.Той имаше няколко несполучливи връзки, с щерката на Камата-Мика Стоичкова,  а преди този момент с поп дивата Мария Илиева.Затова предпочиташе да не демонстрира дамата до себе си, само че в този момент на драго сърце го прави, радват му се почитателите.

 

 

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР