Ивицата Газа вече е без гориво и без брашно. От

...
Ивицата Газа вече е без гориво и без брашно. От
Коментари Харесай

Ивицата Газа вече е без гориво и без брашно

Ивицата Газа към този момент е без гориво и без брашно. От Световната здравна организация обявиха, че нищо не оправдава „ ужаса, който изживяват цивилните “.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 936
„ Това е здравна злополука, всичките ни медикаменти и консумативи свършиха “, изясни Бакр Даур, който е шеф на болница „ Ал Рантиси “.

Външните министри на страните от G-7 поддържаха посредством общо мнение въвеждането на „ филантропични паузи “ и коридори, които да улеснят евакуацията и влизането на помощи в Газа. 

Израелската войска към този момент е „ в сърцето на град Газа “. Това разгласи през вчерашния ден министър председателят Бенямин Нетаняху. А от организацията „ Лекари без граници “ оповестиха, че техен чиновник е погубен при израелски удар по бежански лагер в Ивицата Газа.

„ Град Газа е обграден, ние действаме във вътрешността и затягаме примката към " Хамас ". Елиминирали сме хиляди терористи “, съобщи Бенямин Нетаняху.

Израелските военни разпространиха фрагменти от лунапарк в Газа, където настояват, че са унищожили излаз на тунели на „ Хамас “.

След предизвестие от Белия дом, управляващите в Тел Авив прецизираха, че не възнамеряват да окупират още веднъж палестинския анклав, каквито подозрения се появиха през последните дни.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР