Ивет Лалова-Колио ще бъде една от българските звезди на Балканиадата

...
Ивет Лалова-Колио ще бъде една от българските звезди на Балканиадата
Коментари Харесай

Лалова-Колио: Да бягам в България е най-прекрасното нещо

Ивет Лалова-Колио ще бъде една от българските звезди на Балканиадата по лека атлетика в Правец на 2 и 3 септември. 35-годишната ни спринтьорка ще взе участие на 100 и 200 метра.

“За мен е голяма горделивост и чест. Благодаря на уредниците, че вършат всичко допустимо да бъдем домакини на едно толкоз прелестно съревнование. За мен да тичам в България е най-прекрасното нещо и го чакам с неспокойствие, тъй като получавам толкоз доста любов, толкоз доста сила от всички, че върша най-хубавите си бягания тук. Дано напълним стадиона, да донесем доста благополучие и радост”, сподели Ивет на конференция в Пресклуб “България”.
 Пресконференция преди Балканиадата в Правец @@@

До момента двата най-силни резултата на 100 метра в своята кариера Ивет реализира точно в България. През 2004 година в Пловдив тя сложи народен връх от 10.77 секунди, а през 2011 година стана шазмпионка на Балканите в Сливен с 10.96 секунди. Тя се надява още веднъж да “слезе” под 11 секунди на 100-метровата отдалеченост: “Готова съм за тичане под 11 секунди. Дано имам изискванията. Знаете, че при нас би трябвало да си подготвен, когато се наредят звездите, нещата се получават и в действителност ще бъда доста щастлива това да се случи още веднъж в България”.
ФОТОГАЛЕРИЯ от конференцията ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР