Ивет Лалова-Колио се класира за полуфиналите на 200 метра на

...
Ивет Лалова-Колио се класира за полуфиналите на 200 метра на
Коментари Харесай

Лалова-Колио: Преминах напред, надявам се да имам късмет

Ивет Лалова-Колио се класира за полуфиналите на 200 метра на Световното състезание по лека атлетика в Лондон, откакто приключи втора в серията си с резултат 23.08 секунди.

" Отстрани и аз като си видях бягането, изглеждаше доста леко. Беше ок, единственият проблем през днешния ден е студът, защото не е прелестно да се бяга спринт в такова хладно време. Надявам се в четвъртък да се пооправи времето, по този начин го дават и в прогнозите. Имахме шанс, че не ни валя, тъй че нещата отново са положителни. Преминах напред, уповавам се да имам шанс. Виждам, че към момента никой не бяга фрапиращи резултати и съгласно мен е поради времето.

Програмата ми харесва, тъй като колкото повече одъртявам, се вмъкват повече дни за отмора. Перфектният вид би бил, в случай че този ден беше сред полуфинала и финала, тъй като това са двете най-тежки бягания. Дори мога да кажа, че за огромна част от спринтьорките полуфиналът е най-тежкото тичане ", бяха първите думи на 33-годишната спринтьорка след сериите на 200 м.

Ивет разяснява и казусът на някои от делегациите с вируса, поради който сериозен брой спортисти пропуснаха своите дисциплини: " Чухме за този вирус и докторите на италианския тим ни успокоиха, че е от храната. Ако беше толкоз яростен вирус, до момента щеше да е повалил всички. Без обятия и целувки и самоуверено напред.

РАЯ ИВАНОВА, делегат на Sportal.bg в Лондон
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР