Ивайло Захариев и Станислава имат проблеми с парите, предава kliuki.bg.Когато

...
Ивайло Захариев и Станислава имат проблеми с парите, предава kliuki.bg.Когато
Коментари Харесай

Ивайло Захариев осигурява на жена си посредствен живот! Бедната се моли за 800 лв.

Ивайло Захариев и Станислава имат проблеми с парите, предава kliuki.bg.

Когато жена се омъжи за прочут мъж, вероятно си мисли, че ще бъде обезпечена и няма да мисли за пари, само че не това се случва със брачната половинка на артиста Ивайло Захариев. Двамата със Станислава са го закъсали с финансите, а са семейство едвам от година.

Стани, както е известна пред приятелите си, сега обезверено се пробва да си набави 800 лева, с цел да изкара месеца. Очевидно Иво не е в положение да я устоя и тя би трябвало да откри метод да изкара някой лев от горната страна.

Жената на артиста продава булчинската си рокля за 800 лева Тя разчита, че някоя закъсала бъдеща младоженка ще купи роклята, която чисто нова коства двойно.

На Станислава не й било прелестно да се разделя със спомените си, само че нямала различен избор. Мъжът й не получавал нови функции, а сметките продължавали да идват.

За жена на прочут мъж се чака да подари булчинската си рокля на някоя нуждаеща се младоженка. Съпругата на Ивайло Захариев обаче я продава, което приказва, че се нуждае незабавно от пари.Има възможност Станислава да продаде и бижутата, които е носила на своята женитба. Така може да припечели даже над една хилядарка. Те обаче й били повече на сърце и още се чудела дали да ги продава и тях.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР