Ивайло Мирчев от Продължаваме Промяната-Демократична България заяви в ефира на

...
Ивайло Мирчев от Продължаваме Промяната-Демократична България заяви в ефира на
Коментари Харесай

Мирчев: Нямаме намерение да „перем”, когото и да е било

Ивайло Мирчев от " Продължаваме Промяната-Демократична България ” съобщи в ефира на " Здравей, България ”, че не са " изпрали ” Делян Пеевски и нямат желание да " перат ”, който и да било.

По думите му от ПП-ДБ ще приказват за конституционната промяна освен с Движението за права и свободи, а и с Българска социалистическа партия,  " ИТН " и  " Възраждане ".

" Движение за права и свободи избраха да предложат господин Пеевски да взе участие в Комисията по конституционни въпроси. Това е техен избор ”, добави той.

" Трябват ни 180 гласа, а имаме 63. Ако някой има подозрение, че поради това, че беседваме с Движение за права и свободи нещо се е трансформирало, бърка. Ние сме същите, които бяхме през 2013 година, когато организирахме митинги и акции пред дома на Пеевски ”, изясни депутатът от ПП-ДБ.

Попитан по какъв начин ще разяснява изявлението на Пеески, че са в " розовите облаци ", Мирчев отговори, че не знае кой е визирал. " Ние няма да отстъпим от това, което сме поели като ангажимент към гласоподавателите си. Очаквайте нашето ясно и честно  отношение по отношение на всички партии в Народното събрание ", добави той.

По думите му от партията към момента не са разгледали материалите на Гешев, които е внесъл в Народното събрание по отношение на имунитета на Борисов. " Не, те са 600 страници и не сме стигнали до тях, само че съм доста добре осведомен с аферата " Барселонагейт ”, сподели още Мирчев.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР