Ивайло Кунчев ще води юношите до 19 г. на "Ботев"

...
Ивайло Кунчев ще води юношите до 19 г. на "Ботев"
Коментари Харесай

Изхвърлиха треньора на юношите старша на Ботев /Вр/, Ивайло Кунчев поема отбора

Ивайло Кунчев ще води юношите до 19 година на "Ботев " /Враца/ в елитната група до края на сезона. Той ще продължи да дава отговор за подготовката и на „ Футбол 5 “. Досегашният ментор на старшата възраст Любен Любенов пък ще работи в тандем с Пламен Йорданов в U17 и двете обединения по „ Футбол 7 “.
„ Лошите резултати през последните няколко месеца - в края на есенния полусезон и началото на пролетния, ни накараха да вземем ограничения и да потърсим по-добро развиване за U19. На този тим не му приляга да е предпоследен в класирането. Факт е, че в него има доста момчета от младшата възраст и единствено 4-5 от съответния набор, което оказва въздействие, само че търсим вид да променим мисленето в отбора и ситуацията, за да се трансформират и резултатите. Избрахме Ивайло Кунчев като млад експерт и нов човек в клуба, който може би ще успее да смени настройката на момчетата “, съобщи изпълнителният шеф Денислав Георгиев.
Той добави, че рокадата не значи, че управлението е разочаровано от работата на Любен Любенов. На него му е сложена цел за класира U17 в елитната група.
„ Желанието на управата е да консолидирам състава и да подвигна равнището, колкото може до края на сезона. Повечето момчета ги познавам. В придвижване ще опозная и останалите, с цел да намерим верния път “, сподели Ивайло Кунчев. Той чака удостоверение от няколко футболисти, с които да укрепи състава.
Кунчев ще дебютира отпред на U19 в мача от 18-ия кръг вкъщи с "Пирин " /Благоевград/. Срещата е в събота от 14.30 ч.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР