Ивайло Гоцев, който занапред ще представлява Кубрат Пулев и ще

...
Ивайло Гоцев, който занапред ще представлява Кубрат Пулев и ще
Коментари Харесай

Гоцев: Кубрат прави така, че целият свят гледа към България, билетите за мача с Фюри започват от 20 лева

Ивайло Гоцев, който отсега нататък ще съставлява Кубрат Пулев и ще пази ползите му в боксовите среди, показа упованията си за идната борба на Кобрата с Хюи Фюри на 27.10, в столичната " Арена Армеец ".

Ето какво съобщи новият промоутър на Кубрат и Тервел Пулеви:

" Радвам се да видя толкоз доста камери. Преди 25 години започнах тъкмо тук в София, в зала " Универсиада ". 25 години по-късно не помня дали тогава камерите бяха толкоз. Мощността на това събитие, атракцията, която вкарваме на 27 октомври, се дължи на двама братя, които през последните години държат огъня на бокса. За трети път Кубрат се прибира в град София поради българската аудитория. Знаете какво се случи, не беше елементарно да стигнем тук. Техните промоутъри избягаха към гората по-точно, вместо да дойдат в София. Искам да поздравя нашите посетители за тяхната храброст.

Искам да поздравя персонално Питър Фюри. Той бе индивидът, който тренираше Тайсън Фюри и му оказа помощ да постави завършек на 27-годишния диктатор (на братя Кличко - б.р.) в дивизията. Не мога да намеря думи за смелостта на Хюи Фюри. Той е смел. Добре пристигнал в България!

Гордея се, че познавам Кубрат Пулев от толкоз време. Знаете какъв брой мощен отбор са татко и наследник Фюри, само че да не забравяме кого ще срещнат те. Един човек, който към този момент доста, доста години показва българското знаме. Когато го видях като 20-годишен, повярвах, че има спортист, който би вдигнал шампионски пояс при експертите. Досега такова нещо не е ставало, само че ще стане поради него - Кубрат Пулев. Параметрите са сходни с предходните два дуела тук. Не е значимо да разясняваме съответната цена. По-важно е, че този мач води до пердах с спечелилия от дуела Джошуа - Поветкин, а там става дума за десетки милиони. Цените от билетите стартират от 20 лв.. Има цени за всеки. Най-скъпият е 300 лв.. Те ще бъдат свободни за продажба още от среднощ довечера.

Няма по-голям мач в бокса от това да се биеш за тежката корона. ESPN прояви интерес към нашия мач и го купи. Channel 5 също ще излъчва във Англия. Напълно е допустимо да има тъждество в този мач, сигурно ще има и залози на подобен резултат. Ако се стигне до такава обстановка, сигурно ще има мач-реванш.

 Снимка 376343
Източник:

Даваме една опция на цялата българска аудитория да покажем пред целия свят на какво се способни. Така можем да докараме бокс в България освен един път. Ако Кубрат реализира положителни рейтинги, ще бъдем в доста по-различна позиция. Ще бъдем гледани в целия свят. Трябва да покажем една цялостна зала. Обърнете внимание на Кубрат и Хюи Фюри, който е един смел спортист, пристигнал тук, с цел да побеждава ", прикани Гоцев.

 Кубрат Пулев: Хюи Фюри няма по какъв начин да мине през мен
Кубрат Пулев: Хюи Фюри няма по какъв начин да мине през мен

" Знам, че е пристигнал да победи "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР