Иванка Ройдова от пловдивското село Браниполе, която бе осъдена на

...
Иванка Ройдова от пловдивското село Браниполе, която бе осъдена на
Коментари Харесай

Закопчаха Иванка Ройдова, поръчала убийствата на брат си, децата и внучетата му

Иванка Ройдова от пловдивското село Браниполе, която бе наказана на 3 години условно по обвиняване за обезпечение за ликвидиране на родата си, бе арестувана в Апелативния съд. Това се случи, откакто магистратите анулираха условното ѝ наказване и постановиха дейно постановявайки 3 година отнемане от независимост.

Ако проектите на Иванка Ройдова се бяха сбъднали, на Гергьовден 2016 година на празнична софра щеше да загине цялото семейство на брат ѝ - синът и дъщерята му, зетят и две внучета.

Самият ѝ брат трябваше да почине преди този момент от свръхдоза инсулин и това да мине за трагичен случай. Крайната цел на тези в действителност кървави схеми стои едно завещание от над 4 млн. $, оставено от бащата на Ройдова в Америка. Лошият ѝ късмет, който я докара в съда, вместо в света на богатите, е индивидът, нает да реализира всеобщото ликвидиране - той се оказва служител на реда под прикритие.

Обвинителният акт против 66-годишната Иванка Ройдова, предявен през март 2016 година, съдържаше всички детайли на холивудски трилър с детайли на хорър. Делото се гледа в Окръжен съд - Пловдив и присъдата условна - три години с пет години изпитателен период. На излизане от делото, роднините не бяха удовлетворени, Ройдова също. Тя апелира, прокуратурата също.

Днес Апелативен съд - Пловдив излезе с решение и белезниците на Ройдова бяха поставени още в правосъдната зала – условната присъда беше сменена с ефикасна и тя отива за три години в пандиза.

Според събраните доказателства Ройдова е подбуждала сътрудник под прикритие, който мислела за човек от подземния свят, да отвлече брат ѝ Стойчо Ройдов и да го инжектира с огромна доза инсулин. Тя предала на сътрудника и лист с имената на шестимата му близки - сина му, щерка му, брачният партньор ѝ и двете им деца, и поискала те да бъдат премахнати. Заплатила на служителя и 3000 лв., като му дала обещание, че в случай че роднините ѝ бъдат убити, ще му заплати още 10 % от наследството на умрелия ѝ татко в Съединени американски щати. Ройдова го оценявала на към 4 милиона $.

Наследството от 4 млн. $ е действително. Проблемът е, че бащата - бежанец от доста години, скъсал с българското си семейство за десетилетия и възстановил връзките към края на живота си, в последна сметка е оставил всичко на друга жена - българка, която е била наета да се грижи за него. Ройдова от самото начало изтъкваше в съда, че и да отстрани целия жанр, отново няма да наследи милионите, само че явно този мотив остана без последици.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР