Ивана Янева е пернишката Ариел и сме категорични в твърдението

...
Ивана Янева е пернишката Ариел и сме категорични в твърдението
Коментари Харесай

Ариел от Перник: Ивана Янева обича парите, гърдите и мъжете с големи пениси

Ивана Янева е пернишката Ариел и сме безапелационни в изказванието си. Подобно на дребната нимфа, Ивана също мечтае за обаятелен принц, само че не държи да е богат. Тя си имала пари, само че има едно значимо изискване - принцът да е талантлив с огромен пенис. " Трябва да е най-малко 18-20 см., обикновено ", споделя Ивана във визитката си за тазгодишния конкурс " Мис силикон ".

Виж още: " Мис Варна " изпоти Пловдив, появи се в стеснен марков клин 

 Фейсбук

Фенка е на огромните гърди, само че не знае какъв брой кубика силикон има в гърдите си. " Имам 400 кубика, само че не знам дали е в едната гърда или в двете ", споделя Ивана, която очевидно още я държи упойката от интервенцията. Мила, все някакъв медицински документ си подписала, в който има данни за гърдите.

Виж още: В Скопие харесват това: Дворецът на Филип Плейн е съвсем подготвен, скулптура на архангел, мрамор и още... 

 Фейсбук

Ванчето взе участие в състезанието за развлечение, а не за популярност и пари, които към този момент разбрахме, че си имала. Сигурни сме, че в Перник се намират навити да разходят силиконовите бомби на Янева, само че тя съобщи, че е много разочарована от мъжете. Е, държи да са надарени, само че все загатна, че в този момент избира дамската компания.

Изображение: https://www.facebook.com/misssiliconecontest 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР