Ивана срещна любовта или поне така смятат феновете й... Публикация

...
Ивана срещна любовта или поне така смятат феновете й... Публикация
Коментари Харесай

Ивана срещна любовта

Ивана срещна любовта или най-малко по този начин считат почитателите й... Публикация на певицата в обществената мрежа провокира много мнения.

" Усмихвай се всякога, когато имаш опция. Не тъй като животът е елементарен, съвършен или тъкмо подобен, какъвто очакваш, а тъй като си избрал да бъдеш благополучен ", с тези думи Ивана се обърна към своите почитатели във Фейсбук.

Нейният пост притегли вниманието с позитивното си обръщение и провокира вълна от мнения и похвали към авторката.

" Красивата ми приятелчица - написа Стояна от " Ивана бенд ", а почитателите допълват - " С твоите песни пораснахме ", " Прекрасна и земна. Душата си давам за теб ", " Абсолютно правилно, всеки ден и всеки един час ни е подарък от Бога. Трябва да се радваме и да гребем с цялостни шепи от щастието ", " Наистина животът е доста прекрасен, само че да го живееш с хубави хора и най-много с индивида, който е до теб... ".

Това са единствено част от споделeните мисли в мрежата, само че сигурно Ивана е изпълнила задачата си, а точно - да съобщи своето прелестно въодушевление на всички, които я следват. Появиха се и догадки измежду някои от феновете на певицата, че тези статуси тъкмо в този момент не са инцидентни. Неотдавна в изявление за " Песен без граници " в Тараклия, Молдова, Ивана показа, че напролет и лятото й се вършат палави неща, а дали тя е срещнала любовта, никой не издава, само че почитателите са нетърпеливи с поздравите:

" Радвам се за теб,че срещна любовта. Продължавай напред!!! "

Тези дни Ивана и музикантите от нейния бенд са край морето и по всичко наподобява, че тя е в страхотна форма и не й липсва креативно ентусиазъм.

 Снимка 304574
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР