Ивана Ангелова с кон Касай се нареди на 18-о място

...
Ивана Ангелова с кон Касай се нареди на 18-о място
Коментари Харесай

Ивана Ангелова ще участва на европейското първенство по конен спорт

Ивана Ангелова с кон Касай се подреди на 18-о място на Гран При шампионата по конен спорт в унгарския град Баболна. Националната ни състезателка направи 2 бутания в паркура с височина на трудностите от 145 см. В конкуренцията на 44 състезатели, Ангелова си обезпечи присъединяване на европейското състезание за юноши в Горла Миноре, Италия. Надпреварата ще се организира в средата на месец юли.

В оспорваното съревнование в Баболна победителка стана полякинята Клаудия Сяркиевич с кон Джакпот Б, следвана от Леотай Мате с ПМ Кинтера и Золтан Чекуш с Кастро.

Ангелова вървеше решително по паркура, само че позволи неточности на девето и десето затруднение, което и донесе 8 наказателни точки. 18-годишната българка показа след конкуренцията, че за нейния кон Касай това е бил първи ранкинг шампионат през 2023 година



В първия спортен ден Ивана Ангелова и Касай се класираха на пето място в надпреварата CSI** Medium Tour, а в конкуренцията за " Млади коне " тя зае четвърта позиция с Интро-К Ван’т Катенхейе Z след оспорван бараж.

фотоси фейсбук профил на Ивана Ангелова





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР