Иван Вутов говори от щаба на Верея след равенството 2:2

...
Иван Вутов говори от щаба на Верея след равенството 2:2
Коментари Харесай

Иван Вутов: Излязохме от меланхолията

Иван Вутов приказва от щаба на Верея след равенството 2:2 против Ботев.

„ Този мач поначало чакахме тимът да излезе от меланхолията и да покаже предпочитание за игра. За наслада това се получи. След 0:2 е мъчно, само че за огромна наслада вкарахме бързо първия гол. Получи се възторг, изпуснахме още няколко положения. Обикновено се споделя при положение, когато изоставаш в резултата, тимът да заиграе и в случай че успее да обърне играта, може и в резултата да сполучи.”

„ При нас и при Ботев сме лимитирани от класирането. Нито ние можем да станем повече от шести, нито Ботев да станат повече от пети. Пред двата тима стоеше алтернативата да създадат един прелестен мач. Изненадан съм от Ботев – двоен пас, на скорост, през днешния ден и те не можаха да го създадат, само че заслуга имаше и нашият тим.”

„ Когато един тим съумее да обърне резултата от отрицателен, а даже трябваше да спечелим успеха, мисля, че се касае за отбор, който може да излезе от обстановка. И за в бъдеще ще имаме сложни мачове. Тези мачове са за момчетата – да покажат темперамент. Класирането няма значение”, споделиИван Вутов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР