Иван Тишев, който стана известен с участието си в сериала

...
Иван Тишев, който стана известен с участието си в сериала
Коментари Харесай

Иван Тишев залюби бившата на Орлин Павлов

Иван Тишев, който стана прочут с присъединяване си в сериала на Би Ти Ви „ Революция Z ”, a последно се изявяваше като водещ на шоуто „ Гласът на България ”, има нова другарка. Става въпрос за актрисата и манекенка Лина Роскин, която преди време бе гадже на артиста Орлин Павлов.
Запознати издават, че преди година и половина Тишев е претърпял драма в персонален проект. Тогава той се е разделил с годеницата си Надя Петрова, която бе негова спътница цели 6 години. Красавицата е певица и е известна най-много като някогашна вокалистка на „ Deep Zone Project ”. С Иван участваха дружно и в онлайн сериала „ Не по този начин, брат ”, където играеха влюбена двойка възпитаници. Досега те не са говорили обществено за раздялата си и не е ясно дали  русокоската има друга мъж до себе си, само че музикантът сигурно се радва на нова обич с Лина Роскин и дори към този момент я демонстрира в обществената мрежа.

Преди 5 години Иван и Надя се сгодиха в Италия, но по този начин и не стигнаха до женитба. Причината за разтрогването на годежа им не е ясна. Техни близки допускат, че разликата във възрастта им е оказала въздействие. Иван е едвам на 27 години, до момента в който Надя е в малко по-зряла възраст - на 31 е. Тишев стартира връзката си с певицата, когато бе едвам на 19 и евентуално е решил, че още му е рано да си играе на семейство.

Говори се, че компликациите в връзката на двойката почнали, когато красивата варненка се сблъскала с тежък здравен проблем. Почти цялата 2018 година тя прекарала из лекарските кабинети и повече от месец – на легло в болница. След дълго блуждаене по клиники и проучвания, на певицата й сложили диагноза стрептококова сепсис – животозастрашаващо положение, което изисква незабавно лекуване. За заболяването си Надя е говорила в инстаграм, където има повече от 100 000 почитатели.

След раздялата с Тишев изпълнителката стана доста  по-затворена и към този момент не споделя нищо от интимния си свят. Изключение направи на рождения си ден, когато написа, че е разочаровна от хората и разчита само на себе си. С тези думи единствено удостовери слуховете, че с Иван са разграничени.

За новата жена в живота си артистът и музикант към този момент призна обществено. Той пусна няколко фотоси с Цветелина, както е същинското й име, на които наподобяват доста щастливи.

По-паметливите помнят, че пред 5 години хубавицата от Плевен бе гадже на артиста Орлин Павлов. Именно той й отвори вратите към артистичните среди. Благодарение на връзката си с изпълнителя хубавицата взе участие в няколко онлайн сериала, рекламни акции и видеоклипове.

Лина и Орлин се срещнаха около фотосите към неговата ария „ С едно крило ”. В него Роскин е главно настоящо лице. Във видеото двамата се отдават на горещи пристрастености, които не са плод на режисьорска хрумка, а по концепция на Павлов. Той търсел всевъзможни способи да се сближи с хубавицата и бързо съумял да реализира задачата си. Жадната за известност плевенчанка нямала нищо срещу да се отърка в музикалния хайлайф, та с подготвеност се метнала на врата му. Двамата излизаха повече от половин година, само че връзките им завършиха поради пикантното минало на манекенката.

Известно е, че преди време Лина е предложила еротични танци против възнаграждение чрез известен интернет уебсайт. Красавицата употребила видеокамера, с цел да се съблича пред загорели тийнове и чичковци. Ангажиментите й сякаш включвали единствено онлайн стриптийз, без срещи онлайн и без консумация – или най-малко по този начин твърди тя. Когато схванал, че обичаната му е предложила сходни платени услуги, Орлин мигновено взел решението да се разделят и с днешна дата е благополучен с мулатката Диана Великова, от която има дъшеря.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР