Иван Таков е новият лидер на БСП-София. Той заема мястото

...
Иван Таков е новият лидер на БСП-София. Той заема мястото
Коментари Харесай

Иван Таков е новият лидер на БСП-София

Иван Таков е новият водач на БСП-София . Той заема мястото на отстранения Калоян Паргов.

Иван Таков е определен със 157 гласа " за ".

До избора на нов водач на столичните социалисти се стигна, откакто през февруари Националният съвет на партията да заема управителни постове в партията. Паргов бе махленски в присъединяване в договорката със скъпите улични лампи в столицата, оповестена от общинския консултант Борис Бонев. Според сигнали в партията той дал своя вот и с ГЕРБ в СОС.
 Паргов отхвърли съшитото с бели конци наказване
Паргов отхвърли съшитото с бели конци наказване

Той добави, че страхът идва от силата, която стои зад него в лицето на Градската организация на Българска социалистическа партия.

Иван Таков с роден на 24 април 1979 година в София.Завършил е McGill University, Монреал, Канада, компетентност " Финанси ". Бил е общински консултант в интервала 2011 - 2015; 2017 - 2019, какъвто е и към сегашния миг. През 2015 беше претендент за кмет на столичния регион " Възраждане ".

Притежава следдипломна подготовка от Българска народна банка. Бил е шеф в банка и е управлявал задграничен капиталов фонд. Член е на Българска социалистическа партия от 2003 година. Таков е срещу глобите за Русия като съгласно него те въздействат зле на българската стопанска система. Иска Българска социалистическа партия да е същински лява, обществена партия, обърната и към младите и дейни хора.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР