Иван Колев бе представен официално като треньор на Славия. Той

...
Иван Колев бе представен официално като треньор на Славия. Той
Коментари Харесай

Иван Колев: Връщаме се към старата схема на игра

Иван Колев бе показан публично като треньор на Славия. Той заема мястото на Хосе Мария Бакеро, заменен след серия незадоволителни резултати, поради които " белите " се смъкнаха до дъното в елита. А на конференция пред медиите 66-годишният стратег призна, че ще върне остарялата скица на игра, откакто до този миг испанецът залагаше най-вече на петима в защита.

„ Няколко са нещата, които би трябвало да променим, не е единствено едно - изясни опитният експерт, който към този момент направи първи тренировки с " белите ". - Но не е мястото в този момент да ги изреждам. Може би кондицията ще бъде подобрявана с течение на времето. Досега тимът действаше с изменена система, в този момент се връща към остарялата система “.

„ Не е правилно кой е бил най-големият проблем. Ясно е каква е историята, щом се стига до треньорска промяна. Всеки треньор има свои визии и възгледи. Много е значимо по какъв начин ще излезем от тази обстановка. Проведох трети ден подготовка. Много съм удовлетворен от работата на играчите, демонстрираха огромно предпочитание за работа и тренировки. Това е доста сериозна основа, на която да се стъпи “, изясни някогашният експерт на Локомотив София.

„ Не мога да преценява тъкмо какво се случва. Предполагам, че всеки тим е сложил задания пред треньора и в случай че не се изпълнят, евентуално по тази причина се стига до промени. Работата на треньора е доста тежка и оценка за работата му пишат резултати “, съобщи новият ментор на „ белите “.

„ Не е неистина, че няма подобаващ миг за треньора. Има значение кои са противниците единствено от тактическо естество. Ако твоят тим е добре квалифициран, другото няма значение. Важно е да се настроим добре. Противникът е без значение - можем да играем с Реал Мадрид, Барселона, Левски, детска градина, няма значение, би трябвало да подхождаме оптимално съществено. "

Колев разяснява и идния конфликт с водача в класирането: " Уважаваме Локомотив Пловдив. Гледал съм всички мачове от efbet Лига този сезон, освен на Славия, разликата е доста дребна, играе се доста сложен футбол, може да не е от високо майсторство, само че е доста сложен. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР