Иван Коконов бе отличен за най-добър футболист на 15-ия кръг

...
Иван Коконов бе отличен за най-добър футболист на 15-ия кръг
Коментари Харесай

Иван Коконов: Тази година ми е най-силната, всеки иска да излезе в чужбина

Иван Коконов бе отличен за най-хубав футболист на 15-ия кръг от efbet Лига.

Крилото на Арда (Кърджали) съобщи, че няма обичан тим в България.

" Отборът заигра доста добре, показахме един прекрасен колектив, с времето стана тим. Беше мъчно, само че по тази причина сме мъже, показахме темперамент и излязохме от обстановката с ковид.

Изравняването на Левски ни даде подтик, изведоха ме самичък против вратаря, бранителят наближаваше и трябваше да изстрелвам, по тази причина се получи този прекрасен гол. Играем във всеки мач да демонстрираме най-хубавото от нашите качества. Срещу тимовете от Топ 6 е по-трудно, само че и по-сладко.
 Снимка 510671
Източник:

Очакват ни единствено положителни времена. Всяка победа ни дава от ден на ден убеденост. Нашият треньор има усет към футболистите. Българите се оправяме отлично, с повече чужденци е по-трудна връзката, сработването е по-трудно с чужденци. Апетитът в действителност идва с яденето, само че ние нямаме съответна цел.

Ако играем добре, радваме хората и дай боже да сме в тройката. Тази година ми е най-силната, уповавам се след Нова година да се върна още по-силен. Ясно е, че всеки желае да излезе в чужбина, в Арда се усещам чудесно. Нямам обичан тим в България, вкарвал съм и на ЦСКА, постоянно е сладко.
 Снимка 510673
Източник:

На 4 януари се събираме, след няколко дни стартирам самостоятелни тренировки, всеки експерт би трябвало да пази форма по празниците.

Националният тим ли? В националния тим би трябвало да има звено от 10-15 души и другите да са тези, които са посочили добра моментна форма ", казаКоконов.
 Респект за Белия! Арда обича да играе в огромните мачове
Респект за Белия! Арда обича да играе в огромните мачове

Отборът от Кърджали е един от най-приятно играещите у нас
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР