Иван Бакалов: Борисов вика, че избирал кандидат за кмет на

...
Иван Бакалов: Борисов вика, че избирал кандидат за кмет на
Коментари Харесай

Антон Хекимян за кандидат-кмет на ГЕРБ - жесток удар по bTV. Агент на Борисов на прикритие ли е бил?

Иван Бакалов: " Борисов вика, че избирал претендент за кмет на София от 6-тима, всичките доста хубави.
Онзи ден сподели, че претендентът за кмет на София бил ексцентричен, ще забележим, да изчакаме. Сега станаха 6.
Изглежда новината за Хекимян кмет на София самичък Борисов я е пуснал, да види реакциите. И в този момент ще мисли, тъй като беше посрещнато с подбив, а неговите са недоволни.
Но при всички положения Хекимян беше осветлен като сътрудник на Борисов, обслужвал го дълго в бТВ. Не че не беше очевидно, само че в този момент пред него има два пътя - претендент на ГЕРБ, народен представител, политическо бъдеще (за кмет няма шанс). Или началник в Нова тв, която, шега-майтап, се управлява от Борисов.
Айде, Борисов да си събере и другите подлоги от медиите, които са го обслужвали и да " обнови " партия ГЕРБ. "


 

Асен Генов: " Точно колкото е необичайно консултант на синдикален необут да е претендент за кмет на София, тъкмо толкоз е необичайно публицист да скочи от нюзрума в кметската конкуренция.

 

Ако Борисов в действителност издига Хекимян, както пеят птичките по покривите на софийските улици, това значи, че политическият комарджия Борисов за челен път праща ППДБ на пързалката.

 

Искате София? Заповядайте! Имате София! Искате Пловдив? Заповядайте! Имате Пловдив!

 

Стратегията, съгласно мен е ППДБ се удавят в личната си неумелост и даже без да желаят, да играят по свирката на Борисов.

 

Искате власт? Заповядайте! Получавате доста повече, в сравнение с можете да се справите.

 

Хоризонтът на Борисов е много по-далеч от този, на ППДБ.

Стратегията му след 1, 2, най-много 3 години ще даде забележим резултат. Всъщност, към този момент се вижда в Народното събрание:

 

Не се справяте? Ще ви оказа помощ. И другари ще извикам да оказват помощ, споделя Борисов и се обръща към Делян - Все отново за България става дума, помагай! И Делян оказва помощ.

 

А ППДБ ръководят.

Искат власт. Получават я.

Много повече, в сравнение с могат да се оправят.

Това е играта на Борисов с Хекимян.

 

Ако не се окаже истина или Борисов не го отдръпна в последния миг.

 

Тогава губещ ще е единствено Хекимян, който побърза да напусне бТВ. "

 

Георги Кадиев : " Който го е поставил за началник в бТВ, в този момент го изтегля за кмет. И след това ми говорете за " самостоятелна " публицистика. Ако имаме политици на място, би трябвало цялостен протест на бТВ. Да се научат, че по този начин не се прави. "

 

Социологът Марчела Абрашева: „ Нека софиянци кажат дали господин Хекимян е далечен от ГЕРБ. Това не е първата кандидатура, която цели да е необятна, консенсусна, отдалечена. Нека забележим по какъв начин ще реагират хората в допитване ”

 

Политологът Димитър Ганев: " Неговият професионален път му носи един огромен позитив, само че и пасив. Дава му една цялостна известност измежду хората, което е значимо за всеки един претендент. Публиката не би трябвало занапред да се среща с него. Пасивът е, че ще бъдат задавани въпроси в границите на акцията по отношение на това по какъв начин по този начин се стига един шеф на телевизия да бъде номиниран внезапно. Тоест имало ли е връзки сред политическата партия и медията през тези години. Отговорите на тези въпроси следва да чуем "

 

Камен Алипиев - Кедъра: " Това непринудено предаване на София ли е или просто зле скроена смешка? ".

 

Христо Комарницки: " Сами си правете заключения за " самостоятелните свободни медии ".

 

Огнян Стефанов: 19 години в бТВ сътрудник на прикритие на Борисов ли е бил? Някои явно бъркат водното хоро и Хекимян в реката в Калофер с Хекимян в политиката. Интересно какви обезщетения му е заречен Борисов, в случай че не бъде определен за кмет? Трябва да са доста великодушни, с цел да се съгласи човек от Стара Загора да взе участие за кмет на столицата - надали знае всички огромни улици в София...
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР