Иван Алипиев и Лойола Меримаунт извоюваха втора поредна и общо

...
Иван Алипиев и Лойола Меримаунт извоюваха втора поредна и общо
Коментари Харесай

Иван Алипиев и Лойола изковаха втора поредна победа в САЩ

Иван Алипиев и Лойола Меримаунт извоюваха втора поредна и общо четвърта победа в клежанското състезание на Съединени американски щати. Българинът и неговите съотборници надделяха Ървайн Юнивърсити с 51-48 в мач, изигран в " Герстен Павилион ", Лос Анжелис. Баскетболистите на Стан Джонсън имат на сметката си и три загуби. Следващият мач за Алипиев и компания е на 20 декември (неделя), когато ще одобряват Калифорния Политехник Стейт.

Zot the dub x
— LMU Men's Basketball (@lmulionsMBB) Първото полувреме страдаше от много ниска ефикасност, само че въпреки всичко на огромната отмора гостите съумяха да се откъснат при 21-17. След спирането домакините се разсъниха и взеха връх в резултата, като до финалната сирена удържаха успеха.

Алипиев влезе от пейката и се задържа в игра 23 минути. За това време някогашният юношески национал записва 5 точки, 7 битки и 1 чадър. При стрелбата си крилото бе 1/3 от междинна отдалеченост, 1/4 от тройката и 0/1 от наказателната линия.

The mullet (and Keli) cannot be stopped.
— LMU Men's Basketball (@lmulionsMBB) Демийн Дъглас поведе „ лъвовете “ към успеха с 18 точки, Илай Скот приключи с 11 и 6 битки.

Доусън Бейкър стана най-резултатен за гостите с 12 точки, Колин Уелп финишира с 11 и 19 овладени под двата кръга топки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР