ИТН е готова с листите и ще се депозират в

...
ИТН е готова с листите и ще се депозират в
Коментари Харесай

Радостин Василев: ИТН е готова с листите

ИТН е подготвена с листите и ще се подават в период в Районните изборни комисии, като главните лица остават водачи, както и главните експертни лица. Това съобщи Радостин Василев от „ ИТН “ пред „ Тази неделя “ по БТВ. Той разясни, че измененията са козметични и са се налагали в избрани области и по избрани критерии. „ Нямаме особена изненада в нашите водачи в София. Това са двама от тримата ни водачи, третият е още веднъж известен измежду хората. Прагматично сме подходили, а Слави Трифонов доста от дълго време съобщи, че нeговото място не е като депутат “, разяснява Василев. Според него Слави Трифонов е надалеч по потребен като човек, който управлява целия развой на политиката. Той е поръчител, че в Има Такъв Народ движеща мощ са моралът и истината, изясни той.

Партията ще се бори за първото място и не има вяра на социолозите. Всички отвън ГЕРБ и Движение за права и свободи са евентуални нейни сътрудници. Диалогиността този път би трябвало да бъде на по-високо равнище, тъй като всички са отговорни да няма държавно управление. С „ Демократична България “ имаме доста сходни политики във връзка с правораздаване, опазване на здравето, енергетика и други С тях сме били на една маса и ще ни е доста по-лесно този път, означи Радостин Василев. По отношение на „ Изправи се.БГ! Ние идваме “ не счита, че ще влязат в идващото Народно заседание. От Има Такъв Народ чакат да видят програмата на „ Продължаваме промяната “ и техните политики.

Радостин Василев като правист разяснява и случая с поданството на Кирил Петков. „ Ако Кирил Петков е бил канадски жител до 20 август значи, че е подписал декларация с погрешно наличие, което е закононарушение по член 313 от Наказателния кодекс. Но би трябвало да се изчака произнасянето на Конституционния съд. „ Това, че подлагам на критика Кирил Петков не значи, че не можем да водим договаряния с „ Продължаваме промяната “ след изборите за сформиране на държавно управление “, акцентира Радостин Василев.

Той разяснява още разкритията по „ Пандора пейпърс “. Според него за първи път службите и правоохранителните органи са се засилили интензивно. Работата и учредяването на офшорна компания не е закононарушение. Но е доста ужасно, когато български политици имат приходи извънредно единствено от активността си като такива и желаят да развиват бизнес с офшорна компания. Това значи, че имат някакви капитали, които желаят да останат скрити. Такава е задачата на офшорките или отбягване на данъчно облагане, скрити придобивки. Българите вършат офшорни компании, с цел да бъдат напомпани с капитали и да получават активи. Точно тези капитали би трябвало да бъдат тествани от къде и по какъв начин са получени, добави още Радостин Василев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР