Италианският волейболен гранд Кучине Лубе (Чивитанова) се превърна във все

...
Италианският волейболен гранд Кучине Лубе (Чивитанова) се превърна във все
Коментари Харесай

Лубе официално обяви трансфера на новия Вилфредо Леон

Италианският волейболен гранд Кучине Лубе (Чивитанова) се трансформира във все по-кубински, откакто от клуба публично оповестиха прехвърлянето на младия кубински гений Марлон Янт Ерера. През последният сезон 19-годишен кубинец (б.р. през днешния ден има рожден ден), който е определян за " новия Вилфредо Леон " от някои експерти, игра под управлението на Силвано Пранди в френския Шомон, като се показа доста мощно.

" Щастлив съм, че мога да разглася прехвърлянето си в Кучине Лубе (Чивитанова) на рождения си ден. На първо място, тъй като ще мога да играя дружно с първенци като Симон, Хуанторена, Леал, играчи, които са постоянно са били мои идоли и образци за мен. Имам огромен късмет, а точно да нося " червено-бялата " фланелка в италианския шампионат и желая да се възползвам оптимално от това, с цел да се приготвя за всяка обстановка, в която ще изпадна. Със сигурност съм доста зареден и стимулиран за това ново премеждие и нямам самообладание да стартира и да опозная почитателите на настоящия международен клубен първенец ", сподели Марлон Янт от Куба за клубния уебсайт на Лубе .
 " Новият Вилфредо Леон " сред баскетбола и хандбала
" След като инцидентно го видях в деяние преди две години, работихме доста, с цел да можем да го доведем в Италия, само че преди сезона, който следва да стартира, той не беше картотекиран, тъй като беше прекомерно млад. Сега най-сетне ще може да се причисли към нашия тим и ще има опцията да показва всичките си качества и капацитет. Марлон е състезател с отлична офанзива и към този момент доста високо равнище на посрещане, изключително като се има поради неговия растеж от 202 сантиметра и младостта му ", показа от своя страна пък спортният шеф на клуба Джузепе Кормио.

Вчера първа подготовка с Лубе направи новият разпределител на отбора Лучано Де Чеко, който беше посрещнат персонално от капитана Османи Хуанторена.

Преди това пък от клуба оповестиха, че са траяли контракта си с либерото Андреа Маркизио.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР