Италианският отбор по волейбол е разтърсен от тежка загуба. 18-годишната

...
Италианският отбор по волейбол е разтърсен от тежка загуба. 18-годишната
Коментари Харесай

Мистериозна смърт на 18-годишна звезда във волейбола. Полетяла от 6-ия етаж на хотел

Италианският тим по волейбол е разтресен от тежка загуба. 18-годишната звезда в отбора Джулия Итума е починала, откакто е паднала от прозорец на хотел в Истанбул през нощта. Тя е била в Турция за среща от Шампионската лига с тима си „ Игор Горгонзола (Новара) “. Това заяви АНСА, базирайки се на източници от клуба и Италианската волейболна федерация.

Итума, която е с нигерийски генезис, е родена в Милано. Според специалистите й е предстояла блестяща спортна кариера.

Клубът й изрази „ дълбока болежка “ от гибелта на младата състезателка и изрече съболезнованията си на фамилията ѝ в изказване. Негови представители прибавиха, че турската полиция води следствие и споделиха, че чиновниците на клуба ще запазят „ уважително безмълвие “ по случая.

От италианската федерация по волейбол сервираха съболезнования на околните на Итума и оповестиха, че мачовете от вътрешното състезание ще стартират с едноминутно безмълвие в нейна памет.

Турският вестник „ Хюриет “ (Hurriyet) заяви, че фрагменти от видеонаблюдението сочат, че Итума се е самоубила, като се е хвърлила от стаята си, намираща се на шестия етаж на хотела. Изданието твърди, че тялото ѝ е било открито пред хотела към 5:30 ч. сутринта. Повече детайлности не се дават поради воденото следствие.

„ Ако фактически става въпрос за самоубийство, остава мистерия какви са аргументите.  Кое е предиздвикало тази обещаваща волейболистка да направи съдбовната крачка “, пишат международните медии.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР