Италианският моден дизайнер Роберто Кавали се сдоби с 6-то дете

...
Италианският моден дизайнер Роберто Кавали се сдоби с 6-то дете
Коментари Харесай

Италианският моден дизайнер Роберто Кавали стана баща за шести път на 82 години

Италианският фешън дизайнер Роберто Кавали се снабди с 6-то дете от 45 години по-младата си брачна половинка.

Кавали, който към този момент има пет деца от предходните си два брака , в този момент има шесто дете от брачната половинка си Сандра Нилсон, която е на 37 години, някогашен модел на шведския Playboy.

По време на изявление за италианското списание " Новела 2000 " стилният дизайнер разкри, че са избрали името Джорджо за сина си в памет на татко му, който беше погубен от нацистите в края на Втората международна война.

„ Името му е Джорджо, както дядо му, татко ми..., който беше убит от нацистите в клането в Каврия, когато бях на четири години “, сподели известният дизайнер.
 

— BANG Showbiz (@BANGShowbiz)

Роберто има две деца, Томазо и Кристина , от първата си брачна половинка Силванела Джанони, за която се ожени през 1964 година и имаше десетгодишен брак.
След това създателят се ожени наново през 1980 година, а втората му брачна половинка бе австрийската фешън дизайнерка Ева Мария Тинер. От брака си с нея той има три деца Робърт, Рахел и Даниела . Двойката се разведе през 2010 година, а Роберто стартира връзка с модела Сандра Нилсон през 2014 година

— Fanpage.it (@fanpage)

През 2015 година Роберто Кавали купи частен остров за брачната половинка си Сандра в родната ѝ Швеция.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР