Италианският Алианц (Милано), където през новия сезон ще играе и

...
Италианският Алианц (Милано), където през новия сезон ще играе и
Коментари Харесай

Новият диагонал на Милано: Едно време щях да се задоволя със снимка с Казийски, а сега ще играем заедно

Италианският Алианц (Милано), където през новия сезон ще играе и българската волейболна звезда Матей Казийски, публично показа второто си ново попълнение - хърватският диагонал и национал Петър Дирлич.

26-годишният Дирлич идва в Милано след два сезона в Топ Волей (Чистерна) и един в Тонно Калипо Калабрия (Вибо Валентия). През миналата година с фланелка на Чистерна 205-сантиметровият хърватин игра повече от чудесно и приключи на второ място в класацията на топреализаторите в постоянния сезон с 409 точки точно пред Казийски. Предвид страхотното му показване в този момент има и огромни упования към него в Милано.

Дирлич даде и първото си изявление за клубния уебсайт на Милано като призна, че едно време е щял да се задоволи единствено със фотография с Матей Казийски, а в този момент ще играят дружно.
 Кои ще са съотборниците на Матей Казийски в Алианц (Милано)? Кои ще са съотборниците на Матей Казийски в Алианц (Милано)?
" Трябва да кажа, че в действителност усещам отговорността от този скок в кариерата си. Също по този начин, тъй като Милано изигра невероятни плейофи и сигурно ще желаеме най-малко да повторим представянето от предишния шампионат. Проектът е упорит и откакто пристигна и Матей Казийски, MVP в Суперлигата, водещ нападател в света в Милано, считам, че това изисква от нас да създадем освен това от предишния сезон ", призна Дирлич.
 Милано публично показа Матей Казийски Милано публично показа Матей Казийски
" Когато започнах да играя волейбол, моят кумир беше Игор Омръчен, също диагонал и хърватин. Но след Омръчен постоянно е имало един състезател, на който съм се възхищавал и това е Матей Казийски. Може би в миналото щях да се задоволя единствено да се фотографирам с него, а в този момент ще играем дружно. И съм уверен, че мога да науча доста от Казийски, имайки поради и последния му опит като диагонал ", сподели още новото хърватско попълнение на Милано.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР