Италианските власти арестуваха 35 души при серия от акции срещу

...
Италианските власти арестуваха 35 души при серия от акции срещу
Коментари Харесай

Полицията в Италия задържа 35 заподозрени членове на мафията

Италианските управляващи арестуваха 35 души при серия от акции против обвинени членове на мафията, оповестиха от полицията, като ускориха търсенето на най-издирвания нарушител в страната.
Операцията е част от по-широкообхватно следствие, целящо залавянето на Матео Месина Денаро, необут на сицилианската мафия Коза Ностра, който се укрива от 1993 година, се споделя в изказване на карабинерите.
При спецакциите, в които са употребявани екипи от полицейски хеликоптери, е обърнато внимание на хипотетични членове на мафията в региона на Трапани, град в Западна Сицилия, и са задържани хора, обвинени в незаконен скрит план, изнудване и хазарт, наред с други закононарушения, заяви " Ройтерс ".
Месина Денаро към момента е бил в положение да издава заповеди, свързани с метода на ръководство на мафията в региона, който е негова районна цитадела, макар дългото си укриване, съобщи полицията.
Операцията, ориентирана против общо 70 души, включваше претърсвания и изземване на имущество от останалите обвинени, допълват карабинерите.
Месина Денаро е наказан задочно на пожизнен затвор за ролята си в убийствата на антимафиотите Джовани Фалконе и Паоло Борселино през 1992 година
Той е наказан на пожизнен затвор и за ролята си в бомбените атентати във Флоренция, Рим и Милано, при които през идната година починаха 10 души.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР