Италиански съд потвърди окончателната присъда на Орнела Мути, звезда на

...
Италиански съд потвърди окончателната присъда на Орнела Мути, звезда на
Коментари Харесай

Италианският съд посече Орнела Мути

Италиански съд удостовери окончателната присъда на Орнела Мути, звезда на италианското кино през 70-те години. Тя беше наказана поради подправена здравна записка, оправдаваща отсъствието й от театрална режисура. По същото време обаче тя участвала на благотворителна вечеря в Санкт Петербург, съобщи БГНЕС.

Съдът удостовери решението на Апелативния съд от 2017 година - условна присъда от шест месеца затвор и санкция от 500 евро за машинация.

Актрисата се опита да оспори решението на магистратите, които тогава бяха безапелационни, че е излъгала, че е болна и е отменила шоуто в „ Teatro Verdi " в Порденоне през 2010 година Въпреки предписанието на лекаря, че актрисата би трябвало да почива пет дни и да не употребява гласа си, тя участвала на благотворително събитие в Санкт Петербург с Кевин Костнър.

Първоинстанционният съд осъди Мути на 8 месеца затвор и санкция от 600 евро през 2015 година, което тя оспори с условен триумф през 2017 година

Въпреки това беше постановено, че присъдата може да бъде спряна, в случай че на тогавашния шеф на Мути бъдат изплатени 30 000 евро отплата. Италианското издание „ Corriere Della Sera” твърди, че Мути евентуално ще заплати четирицифрената сума и в последна сметка да избегне пандиза.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР