Италианската първа ракета Камила Джорджи днес излиза на корта в

...
Италианската първа ракета Камила Джорджи днес излиза на корта в
Коментари Харесай

Джорджи: Нямам приятели в тура, не знам нищо за Ноле

Италианската първа ракета Камила Джорджи през днешния ден излиза на корта в Тенерифе против нидерландката Аранча Рус, само че преди срещата приказва по забавни тематики като връзките си с другите в тура, идния Australian Open и Джокович.

„ Много съм удовлетворена от кариерата си и даже това да беше последният ми шампионат, щях да се веселя. Мисля, че направих всичко допустимо, което трябваше да направя. Женската скица е изключителна. Хубаво е, че има доста тенисистки на положително равнище, които могат да победят всяка една и това дава повече благоприятни условия, прави спорта по-интересен ", съобщи актуалната номер 35 в ранкинга на WTA.

„ Атмосферата в тура е добра, само че моите същински другари се занимават с други неща. Когато приключа подготовка излизам с тях. Говорим си за неща отвън тениса. Истината е, че не мога да кажа, че имам същински другари в тура, ние въпреки всичко сме противници. Но имаме положителни отоншения, приказваме си “, съобщи Джорджи.

„ Още тази година имаше доста ограничавания и имам вяра, че през идната година органиизацията и ограниченията ще са на по-високо равнище. Джокович? Честно казано не знам каква е позицията му, нито неговата, нито на другите. Важното е, че аз ще бъда там, защото съм имунизирана ", приключи италианката.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР