Италианската футболна федерация (FIGC) започна разследване на обвиненията, че футболният

...
Италианската футболна федерация (FIGC) започна разследване на обвиненията, че футболният
Коментари Харесай

И италианската футболна федерация ще разследва Ювентус

Италианската футболна федерация (FIGC) стартира следствие на обвиняванията, че футболният клуб Ювентус е плащал заплати на играчите си, които са били разнообразни от тези, които е съобщил обществено, оповестява държавната осведомителна организация АНСА.

Медията също по този начин прецизира, че финансовият инспектор на централата е почнал инспекции на финансовия доклад за заплатите през 2020-а и през 2021-а година. Източник от FIGC удостовери пред Ройтерс, че информацията е правилна.

Бордът на Юве, включително президентът Андреа Аниели и изпълнителният шеф Маурицио Аривабене, подаде групова оставка в понеделник и семейство Аниели предложи счетоводител да поеме председателския пост, до момента в който клубът се пробва да се оправи с финансовите и юридически проблеми.

Финансовите доклади на Ювентус бяха подложени на инспекция от прокурорите и италианския стопански регулатор Consob през последните месеци, проверяващи обвинявания във подправено счетоводство и манипулиране на борсата. Клубът Ювентус не отговори на питане на Ройтерс за коментар. Преди това е обаче са отричали всевъзможни нарушавания.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР